Survivor All Star: Λιανός σε Αγόρου – «Δυσκολευτήκαμε να βρούμε tweets που να μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση»

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star» Διάσημες και Μαχητές δίνουν έναν σκληρό αγώνα προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να δώσει μερικές πληροφορίες για την επικοινωνία που θα έχουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας. Έτσι, πέρα από το spoiler που έκανε στον Μάριο Πρίαμο για το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα, έκανε μια αποκάλυψη και για τον Νικόλα Αγόρου.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης υποστήριξε πως η παραγωγή δυσκολεύτηκε πολύ να βρει σχόλια που μπορούν

να προβληθούν στην τηλεόραση, μιας και τα περισσότερα ήταν… ακατάλληλα.

«Ας πάμε στον Νικόλα Αγόρου. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να απομονώσουμε κάποια tweets, που μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση τέτοια ώρα. Δεν παίζουν, δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε: «Δεν θα τα δεις αυτά τα πιπεράτα. Τα όμορφα, τα απλά, τα παραδοσιακά. Πάντως έχεις μεγάλο fan club, αν κι υπάρχει μια γκρίνια, θα το δώσω, ότι κάλυψες την φράουλα με διαφορετικό τατουάζ».

Ο Νικόλας Αγόρου χαμογέλασε με αμηχανία στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να διαβάσει τα μηνύματα του Twitter.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Σε μασκέ πάρτι με τη 2χρονη κόρη της μέσα στη φυλακή

 Survivor All Star: Στα «μαχαίρια» Κόρο και Αφροδίτη – «Τους είδα τυχαία στο δάσος να…»

 Σασμός: Φρενίτιδα στο Twitter με τον γάμο Αντώνη – Μαρίνας! Ο πυροβολισμός που θα «μαυρίσει» τη μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα