H Ιωάννα Τούνη μας συστήνει τον αδερφό της! Η βόλτα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τη βάπτιση του γιου τους βρίσκονται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου σε περιοχή της Αθήνας και το «παρών» θα δώσουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού.

Γι’ αυτό το ξεχωριστό γεγονός ταξίδεψαν από το εξωτερικό προς την Ελλάδα

και τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της Ιωάννας Τούνη από την πλευρά του πατέρα της. Η επιχειρηματίας και influencer έχει μια αδερφή από την Ολλανδία και έναν αδερφό από τη Σουηδία, με τους οποίους κρατάει επαφή, ωστόσο έχουν να συναντηθούν πολλά χρόνια.

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που αφενός θα τους δει ξανά και που αφετέρου θα είναι παρόντες στη βάπτιση του μοναχογιού της, στον οποίο έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέρφια μου! Θα έρθουν για τη βάφτιση… Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδερφό από τη Σουηδία και μια αδερφή από την Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέρφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ιδωθούμε χρόνια», ήταν τα λόγια της.

Η Ιωάννα Τούνη μας συστήνει τον αδερφό της

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πως κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσε τη βόλτα της στο Σύνταγμα. Η επιχειρηματίας δεν ήταν μόνη, αφού στην Ελλάδα έφτασε ο αδερφός της και εκείνη τον υποδέχτηκε με θερμό τρόπο.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δε δίστασε να τον συστήσει σε όσους την ακολουθούν, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το πρόσωπό του. «Με τον μικρότερο αδερφό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

 Πάνος Μουζουράκης: Στη σκηνή με δεκάδες ροζ μπαλόνια μετά τη γέννηση της κόρης του

 Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα