H Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη: «Όταν σου έκανα πρόταση, γιατί δεν συνεργαστήκαμε;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Ελένη». Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με το Γιώργο Μαυρίδη και τη γνωριμία τους, ενώ η αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, όταν

της έκανε πρόταση

«Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που με το που ξαπλώνω στο στήθος του έχει τέτοιους σφυγμούς, τόσο smooth ο ήχος και το τέμπο που χαλαρώνω αμέσως. Είναι ηρεμιστικό. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, όχι ερωτικά, «να συναντηθούμε, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κλπ». Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου γιατί επειδή θα ήταν το βράδυ στην Αθήνα και θα έβγαινε με τον Αναδιώτη, ήθελε να πάω μαζί. Αλλά δεν βγήκα τότε γιατί δεν μπορούσα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη για τη σχέση της με το Γιώργο Μαυρίδη.

Μάλιστα, στη συνέχεια η οικοδέσποινα της «Ελένης», αποκάλυψε ότι πριν από δέκα χρόνια έκανε πρόταση συνεργασίας στη Νικολέττα Ράλλη, όμως τελικά δεν είχαν «δώσει τα χέρια».

«Λύσε μου την απορία, πριν δέκα χρόνια εμείς οι δύο γιατί δεν συνεργαστήκαμε, όταν σου είχα κάνει πρόταση; Βεβαίως έκανες εκπομπή μετά, το ξέρω, αλλά το γιατί δεν ξέρω», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Το ήθελα πάρα πολύ, γιατί δεν υπάρχει τώρα από το Mad να πηγαίνεις και να είσαι με την Ελένη Μενεγάκη. Αλίμονο, δεν το πίστευα. Επειδή πέρασε το καλοκαίρι τότε κι επειδή μου ήρθε πρόταση τότε από τον κ. Μαλέλη για να κάνω το μεσημεριανό του Star… Και επειδή πολύ σωστά μου είχες πει κι εσύ τότε “να σου πω κάτι, σου δίνουν δική σου εκπομπή, δεν θα έρθεις να δουλεύεις εδώ, πήγαινε και βλέπουμε”. Και έτσι είχε κάτσει τότε. Δεν ξέρω, τελικά, αν έκανα σωστά», απάντησε η Νικολέττα Ράλλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Παίκτρια του GNTM διαφήμιζε ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα