Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Φασούλα!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας και ένας από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος περνά πολύ δύσκολες ώρες, αφού σήμερα έχασε τον πατέρα του, Γιάννη.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook. Συγκεκριμένα

έγραψε: «Ο Παναγιώτης Φασούλας έχασε σήμερα τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Γιάννης Βασούλας υπήρξε σπουδαίος σε όλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Γιάννης Φασούλας ήταν στρατιωτικός και μαζί με την οικογένεια του αναγκάστηκε πολλές φορές να αλλάξει διαμονή.

Ο γιος του Παναγιώτης Φασούλας, Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και μπάσκετ στις Η.Π.Α., στη βόρεια Καρολίνα, αλλά και στο Τμήμα Γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι αθλητικές του δραστηριότητες ξεκίνησαν σε ηλικία 15 ετών αφού ήταν ιδιαιτέρως ψηλός για την ηλικία του. Ωστόσο έφτασε τα 2,13 m. Στον ΠΑΟΚ έμεινε από το 1979 έως το 1993 με εξαίρεση τη χρονιά 1985-1986 που έπαιξε στο North Carolina State University και έπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό από το 1993 μέχρι το 1999. Το 1986 είχε επιλεγεί στη θέση 37 στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Πόρτλαντ Τρεϊλ Μπλέιζερς.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια…

Δείτε ακόμη: Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα