Δεν ξέρεις πώς να κάνεις layering: Να πώς θα ξεκινήσεις… (Το πρώτο βήμα!)

Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να έχουν στιλ και αυτό είναι κατανοητό. Οι περισσότερες τάσεις άλλωστε δείχνουν υπέροχες πάνω στα μοντέλα αλλά όταν πάμε να τις υιοθετήσουμε στον εαυτό μας…αλλοιώνονται» και δείχνουν διαφορετικές. Είναι επίσης γεγονός πως ένα trend, όπως οι over the knee boots, δείχνει τέλειο πάνω σε μια ψηλή κοπέλα αλλά δεν δείχνει πάντα ωραίο σε μια πιο κοντή. Επίσης ένα στενό μίντι φόρεμα μπορεί να δείχνει πιο ωραίο πάνω σε μια γυναίκα με καμπύλες από ότι σε μια γυναίκα πολύ αδύνατη. Αν είσαι προικισμένη με ιδανικές

αναλογίες τότε πάλι μπορεί να αντιμετωπίζεις προβλήματα styling απλά θα είναι διαφορετικού τύπου από αυτά που αντιμετωπίζει μια πιο κοντή ή πιο εύσωμη γυναίκα. Υπάρχει τρόπος για να κάνεις μια τάση να δείχνει ωραία πάνω σου απλά ίσως κάποιες φορές να χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο (έως πολύ) περισσότερο!

Για να ολοκληρώσω αυτόν τον μεγάλο πρόλογο θα σου πω το εξής! Κάθε γυναίκα, ό,τι αναλογίες και αν έχει μπορεί να δείχνει super στιλάτη και κομψή (και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα celebrities διαφόρων αναλογιών που κατάφεραν να γίνουν fashion icons αναδεικνύοντας τα δυνατά τους σημεία). Οι περισσότερες γυναίκες, σε ό,τι αφορά το στιλ τους, αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα! Το ξέρω γιατί το ίδιο έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθόν και συνεχίζω να αντιμετωπίζω κάποιες φορές! Δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν! Σήμερα λοιπόν σου έχω μια τάση, το layering και σου δείχνω ποιο είναι το πρώτο βήμα για να το υιοθετήσεις και εσύ εύκολα και…ανώδυνα.

– The trend –

Φόρεσε ένα λεπτό blazer πάνω από την μπλούζα, ή το πουκάμισό σου και βάλε στη μέση σου μια λεπτή ζώνη για να δημιουργήσεις μια πιο κομψή εικόνα. Ρίξε στους ώμους σου ή φόρεσε κανονικά ένα oversized παλτό και είσαι έτοιμη! To layering είναι ένα trend αρκετά περύπλοκο που πρέπει να ξέρεις πώς να το ακολουθήσεις σωστά για να μην χάσει την κομψότητά του. Και μην ξεχνάς πως κάθε τάση που ακολουθείς θα πρέπει να σου προσθέτει πόντους στιλ και όχι να σου αφαιρεί!

Δες πώς υιοθετεί τη συγκεκριμένη τάση η διάσημη fashion blogger Leonie Hanne.

Δες πώς να υιοθετήσεις και άλλες τάσεις κάνοντας κλικ στο www.fashionway.gr ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα