Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα!

Πριν από μερικές μέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε για ακόμα μια φορά περήφανους. Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής των κρίκων, οποίος παρότι τραυματίας αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ και κατέκτησε το 9ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 2 Νοέ, 2018 στις 11:57 πμ PDT

Ο ίδιος μετά την νίκη του, σήμερα το πρωί (5/11) χειρουργήθηκε στον ώμο,

προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλούς μήνες. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και αναρρώνει στο νοσοκομείο!

Μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου και έγραψε: «Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε».

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 5 Νοέ, 2018 στις 8:43 πμ PST

Δείτε ακόμη: Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι κόρη πασίγνωστου μπασκετμπολίστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα