Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι κόρη πασίγνωστου μπασκετμπολίστα!

Στο σημερινό (5/11) επεισόδιο του My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καλωσόρισε στο τηλεοπτικό πλατό, μια νέα παίκτρια. Αυτή δεν είναι άλλη από την 25χρονη κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Τζον Κόρφα, Πατρίτσια.

Η Πατρίτσια Κόρφα διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε στην Αθήνα, μόνο για

τις ανάγκες των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας. Έχεις σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ είναι σχεδιάστρια μαγιό. Όπως είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα προσπαθήσει, ώστε να φτάσει στον τελικό του My Style Rocks.

«Λατρεύω τον χώρο του styling. Η ενασχόλησή µου µε τη µόδα άρχισε στην ηλικία των… 2 ετών, αφού είχα άποψη για το τι θα φορέσω ακόµη και στον παιδικό σταθµό. Θυµάµαι, µάλιστα, να σχεδιάζω φορεµατάκια σε ένα µπλοκ σχεδόν από µωρό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Πατρίτσια Κόρφα.

Ενώ σήμερα κατά την είσοδο της στο παιχνίδι δήλωσε: «Καλώς σας βρήκα. Έχω λίγο άγχος αλλά νομίζω θα το ξεπεράσω και θα το αποβάλω. Μένω στη Θεσσαλονίκη και ήρθα στην Αθηνά αποκλειστικά για το My Style Rocks. Ήθελα να έρθω γιατί μου αρέσει αυτή η πρόκληση. Θεωρώ ότι έχω να δείξω κάτι, ότι έχω να προτείνω κάτι και επίδης θεωρώ ότι μπορώ να βελτιωθώ πάρα πολύ ακούγοντας τις συμβουλές τόσο κοριτσιών, όσο και των κριτών. Σχεδιάζω μαγιό και έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων, προσπάθησαν να τα συνδυάσω. Για αυτό ξεκίνησα και την επιχείρηση μου από πολύ νωρίς. Γενικότερα για το στυλ μου δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες, απλά θεωρώ ότι είναι shick, minimal, με κάποια ιδιαίτερα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να φτάσω στον τελικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα! Η Ευρυδίκη αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της

Keywords
Τυχαία Θέματα