H Angelina Jolie έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις του μήνα!

Όταν αποφασίζει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση η Angelina Jolie καταφέρνει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Η πασίγνωστη σταρ ξέρει τι της ταιριάζει και καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Συνήθως της αρέσει το μίνιμαλ ντύσιμο και πάντα επιλέγει μονόχρωμα σύνολα αποφεύγοντας τα πολλά χρώματα, τις πολυχρωμίες και τους έντονους, τολμηρούς τόνους.

Η

ηθοποιός έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση πριν λίγες ώρες στο Fighting Stigma Through Film festival στο Λονδίνο. Eκεί η Jolie συναντήθηκε με την Σοφία, Κόμισα του Wessex και επέλεξε να φορέσει Ralph & Russo φόρεμα και μαύρη καμπαρντίνα.

Το φόρεμα της Jolie είχε κάποιες λεπτομέρειες με δαντέλα που του έδιναν μια πιο σέξι πινελιά. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με χρυσές γόβες και κατακόκκινο κραγιόν.

H γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Brad Pitt έχει μια αδυναμία στον οίκο μόδας Ralph & Russo και μάλιστα τον έχει επιλέξει σε πολλές εμφανίσεις της μέσα στο 2018.

Στα βραβεία BAFTA είχε φορέσει ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα του οίκου που συνδύασε με πολύ εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια και μαύρες γόβες.

Σε επίσκεψή της σε εκκλησία του Λονδίνου η Jolie επέλεξε και πάλι Ralph & Russo φόρεμα σε παλ γκρι απόχρωση που «πάντρεψε» με ασορτί καπέλο και ασημί γόβες.

Στα Critics’ Choice Awards η ηθοποιός φόρεσε και πάλι Ralph & Russo και συγκεκριμένα ένα κομψό φόρεμα με πούπουλα στο μπούστο που συνδύασε με ασημί γοβάκια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Ένα χρόνο πριν η Angelina έκανε ακόμα μια κομψή εμφάνιση με φόρεμα Ralph & Russo στο Toronto Film Festival. Το φόρεμα με το ένα μανίκι είχε εντυπωσιάσει τους πάντες και το είχε φορέσει με μαύρες γόβες και υπέροχα κοσμήματα.

Παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2014 η Αngelina Jolie είχε κάνει ακόμα μια συγκλονιστική εμφάνιση με Ralph & Russo Couture τουαλέτα σε λευκό χρώμα στην πρεμιέρα της ταινίας Unbroken στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτα τρικς για να βελτιώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα