Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο…

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018
Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα είναι φορές που θα ανασύρετε από το υποσυνείδητό σας μια αγωνία για το αύριο και μια σειρά από ανασφάλειες θα σας ταράζουν περισσότερο από όσο δικαιολογεί η τρέχουσα πραγματικότητα.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην πιέζεται τους συνεργάτες σας για κάποιες δουλειές που το ξέρετε πως δεν έχουν και τόσο νόημα. Πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία για ένα επαγγελματικό ταξίδι αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία καλή περίοδος θα είναι για τα αισθηματικά σας, ενώ

ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν.
Ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχουν μια ανακοίνωση αισθηματικού περιεχομένου που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην αισθηματική τους ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση των κεφαλαίων σας. Περιορίστε τις αγορές μέσω πιστωτικών καρτών ή δόσεων και εφαρμόστε ένα ‘σφιχτό‘ πρόγραμμα στο οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η δράση σας σε κάποιους τομείς θα αυξηθεί και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με αντιπάλους. Φανείτε δυνατοί και αποφασιστικοί σε κάποια προσωπικά σας θέματα αλλά μην είστε εριστικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, θα χαρακτηριστεί από πλήθος εμπορικές συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι Ταύροι και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου φαίνεται να περνούν ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό τους. Όσο για τους αδέσμευτους… οι πιθανότητες αισθηματικών γνωριμιών είναι αυξημένες κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει κατά τη διάρκεια αυτή της βδομάδας στις συναλλαγές σας φέρνοντας σας σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πελατεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Αποφύγετε κάθε ψευδαίσθηση στην επικοινωνία σας και προσπαθήστε να είστε κατανοητοί στους υπόλοιπους και φυσικά αληθινοί, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο στόχος σας κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών θα πρέπει να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποια προβλήματα που υπήρξαν από το παρελθόν στη σχέση σας φαίνεται να τα αντιμετωπίζετε και πάλι. Από τα μέσα της βδομάδας και μετά διάφορες σκέψεις θα σας περνούν που θα έχουν άμεση σχέση με τις ερωτικές σας επιθυμίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την περίοδο θα ευνοηθείτε οικονομικά μέσω τρίτων ενώ θα διαπιστώσετε πως οι συνεργασίες σας αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα θα θέλετε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν να μιλήσετε για οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σας. Μία ώθηση για ενότητα και απλοποίηση των καταστάσεων θα εμφανισθεί στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορες υποχρεώσεις στη δουλειά σας.
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες στο επάγγελμά σας πριν να είναι αργά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλοί από εσάς, θα δώσουν τώρα περισσότερη σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση, θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των άλλων. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε επιτέλους έρχεται! Μετά τις 28/11 θα έλκετε το αντίθετο φύλλο και δεν θα λείψουν οι ερωτικές κατακτήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές ίσως να αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις δαπάνες τους και κάποιοι άλλοι όντως ανασφαλείς θα αποταμιεύσουν το οικονομικό τους περίσσευμα.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων σας μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.
Τώρα θέλετε να ταξιδέψετε και πράγματι παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση αυτής της επιθυμίας σας. Σίγουρα θα είναι η καλύτερη εποχή για να συνδυάσετε τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη ξεκούραση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι φόβοι που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας φίλοι μου Λέοντες είναι αβάσιμοι. Στηριχθείτε στις δυνατότητές σας στους καλούς και έμπιστους συνεργάτες σας και δείτε το χρόνο να σας αποδίδει οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως αρκετοί του ζωδίου σας θα υποκύψουν σε κάποια φλερταρίσματα. Αφυπνισμένα θα είναι τα συναισθήματά σας αυτό το διάστημα. Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.
Μια νέα επιχείρηση σας υπόσχεται πολλά κέρδη στα τέλη της περιόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι καταστάσεις που εμφανίζονται αυτό το διάστημα φέρνουν αρκετές διακυμάνσεις το σκηνικό της ζωής σας μεταλλάσσοντας σας καταλυτικά. Οι ανακατατάξεις και οι δεσμεύσεις ζητούν από σας προσαρμογή και υπευθυνότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν εάν θέλετε να διαπρέψετε και να ανεβείτε στην επαγγελματική και κοινωνική ιεραρχία.
Ενώ είστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες κάτι αλλάζει στις αρχές της βδομάδας και ματαιώνονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως αρκετοί του ζωδίου σας θα υποκύψουν σε κάποια φλερταρίσματα.
Το διάστημα αυτό εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και έχετε τη διάθεση να ζήσετε με το σύντροφό σας τις ευχάριστες πλευρές της ζωής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προσπάθειές σας στην εργασία ανταμείβονται. Μετά τις 14/12ου αυξάνονται τα έξοδα για την ψυχαγωγία σας και για τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μια καλή εποχή για μαθητές και σπουδαστές του Ζωδίου σας, ιδιαίτερα αν προσπαθήσουν να συγκεντρωθούν στα μαθήματά τους. Αποφύγετε σχόλια τα οποία δεν σας αφορούν και μάλλον θα μπλέξουν τις προσωπικές σας σχέσεις.
Πιστεύετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε τρόπους εκτόνωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλευθείτε τις επαγγελματικές γνωριμίες που σας προκύπτουν κατά τη διάρκεια της βδομάδας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι απ’ την αισθηματική σας σχέση ενώ αν είστε παντρεμένοι θα διαπιστώσετε πως η συμβίωσή σας με το σύντροφο γίνεται ολοένα πιο αρμονική και ερωτική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με μία προσεχτική διαχείριση των χρημάτων σας θα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τα έξοδα που πρόκειται να σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις αυτής τη βδομάδας σας βοηθούν να ξαναβρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ανταπεξέρθετε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς εσείς θα εκτονώσετε την ενέργειά σας στον έρωτα προβάλλοντας με κάθε μέσο το πάθος και τα συναισθήματα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τώρα θα έχετε αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά πιθανόν και παράλληλη αύξηση των εσόδων σας. Ίσως να πρέπει να μετακινηθείτε για να εισπράξετε λογαριασμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Όσα έχετε διδαχθεί από τις εμπειρίες σας των τελευταίων ετών έχουν επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή σας καταλυτικά. Η νοοτροπία σας σταδιακά αλλάζει κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ αυτή την καινούργια σας στάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετές είναι οι δραστηριότητες σας, όπως επίσης και τα ενδιαφέροντά σας και τώρα δεν θα σας μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μία ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σας που εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον σας. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες αυξάνονται οι πιθανότητες να κατακτήσετε με την παρουσία και την ευγένειά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές τα χρήματα, οι επιταγές και οι χρεώσεις των πιστωτικών σας καρτών απασχολούν έντονα τη σκέψη σας, καθώς κάποιες επιπλέον δαπάνες εμφανίζοντας τις μέρες αυτές στους περισσότερους από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θυμηθείτε ότι η δοκιμασίες που μας επιφυλάσσει η ζωή, μας ωριμάζουν και έπειτα μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε τους προσωπικούς μας στόχους, ώστε να είναι περισσότερο αντικειμενικοί.
Θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα για το πρόγραμμα σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας εξαιτίας κοινωνικών και οικονομικών γεγονότων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διαμέσου του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε αυτή την εποχή κοινωνικές προσκλήσεις.
Ένα διακεκριμένο και επιτυχημένο φιλικό πρόσωπο σας βοηθά να προάγετε του επαγγελματικούς σας στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο εκδηλωτικός σας χαρακτήρας η άψογη εμφάνιση και η θετική σας στάση θα κερδίσουν συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες ανάπτυξης υγιών σχέσεων είναι αυξημένες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ίσως να αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα χρήματα και τα υλικά σας αποκτήματα κάνοντάς σας να αποταμιεύετε χρήματα για κάθε δύσκολη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτής της βδομάδας θα αναζητήσετε κάποιες αισθηματικές απολαύσεις και κάποιοι από εσάς θα έχουν συναντήσεις με ερωτικούς συντρόφους κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Όπως και να έχει, θα σκέφτεστε περισσότερο τις διασκεδάσεις και τη ψυχαγωγία σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο και μην σας κάνει καθόλου εντύπωση που θα ζητηθεί η γνώμη σας ακόμη και από άτομα με περισσότερη εμπειρία απ’ τη δική σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απολαύσεις της ζωής, ο έρωτας και η περιπέτεια, δεν μπορούν παρά να κινήσουν τώρα το ενδιαφέρον σας.
Τώρα θα θέλετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στον έρωτα και θα αρχίσετε να εκδηλώνετε εντονότερα τα αισθήματά σας. Κατακτητικές τάσεις στον έρωτα και επιθυμία για αυτοέκφραση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επιπλέον ώρες εργασίας και η εφαρμογή των νέων σας σχεδίων εξασφαλίζουν στους περισσότερους από εσάς αυτή τη βδομάδα ένα υψηλότερο εισόδημα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι συγκυρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σας βοηθούν να ξεσκεπάσετε αρκετές καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δραστήριοι και παραγωγικοί, επικεντρώνεστε στην αύξηση της απόδοσης της επιχείρησής σας και θα φροντίσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό και κυρίως τις τρεις πρώτες μέρες θα είστε συνετοί και προσεχτικοί στα οικονομικά σας θέλοντας να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους.

The post Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα