5 ιδιαίτεροι τρόποι να φορέσετε τη χρωματιστή μάσκαρα!

Η χρωματιστή μάσκαρα είχε μεγάλη επιτυχία εκεί κάπου στα τέλη των ’90’s με το μπλε και το μοβ να κυριαρχούν. Ξαφνικά την είδαμε να κάνει την εμφάνιση της πριν από μερικούς μήνες στα shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης όπου οι make up artists στα παρασκήνια είχαν μαζί τους τα πιο απίθανα χρώματα. Το θέμα δεν έμεινε εκεί αφού επινόησαν και τους πιο απίθανους συνδυασμούς.

Κατάφερνα με πολύ επιτυχημένο τρόπο να δημιουργήσουν μια από τις μεγαλύτερες

τάσεις χρησιμοποιώντας κάτι τόσο old fashion. Δείτε όμως πως ακριβώς το έκαναν και χειροκροτήστε τους.

Neon Color σε άνω και κάτω βλέφαρο: Το είδαμε στον Dries Van Noten όπου οι make up artists πέρασαν αρκετές στρώσεις πορτοκαλί μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Αν το προσπαθήσετε στο σπίτι χρησιμοποιείστε προηγουμένως primer ώστε να αποκτήσουν μήκος και όγκο αλλά και να παραμείνει το χρώμα στη θέση του.

Μάσκαρα και Χωρίστρα! Εντάξει, αυτό κι αν είναι έμπνευση! Και πάλι στον Dries Van Noten. Οι βλεφαρίδες απέκτησαν φούξια απόχρωση. Καλά ως εδώ. Στη συνέχεια όμως αντί να τις συνδυάσουν με τη σκιά, το κραγιόν ή το ρουζ έβαψαν τη χωρίστρα φούξια επίσης. Αν θέλετε σώνει και καλά να το προσπαθήσετε χρησιμοποιήστε μολύβι ματιών ή ρευστή μάσκαρα.

Μάσκαρα και κραγιόν: Το είδαμε στην Ulla Johnson και αν και η μάσκαρα είναι κάτι μεταξύ ροζ και κόκκινης απόχρωσης δείχνει φυσική. Στη συνέχεια άπλωσαν άπλωσαν με τα δάχτυλα στο κέντρο μόνο των χειλιών κραγιόν στον ίδιο τόνο.

Βλεφαρίδες και Φρύδια: Είναι ήδη το αγαπημένο μας. Το είδαμε στο Central Saint Martins και το βρήκαμε αδιανόητα ωραίο. Η μπλε μάσκαρα συνδυάζεται με τα μπλε φρύδια και ενδιάμεσα μια γαλάζια μεταλλική σκιά δημιουργεί ίσως το πιο εμπνευσμένο μακιγιάζ της σεζόν. Αν θέλετε να το υιοθετήσετε απλώστε μολύβι ή σκιά φρυδιών όπως κάνετε συνήθως και στη συνέχεια περάστε μια στρώση μπλε μάσκαρα. Ταμπονάερετε με το δάχτυλο ώστε να μπερδευτεί λιγάκι το μπλε με το φυσικό σας χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Καιρός να μάθετε να χρησιμοποιείτε το ειδικό σφουγγαράκι για την εφαρμογή του φον ντε τεν

Δείτε ποιες αφέλειες ταιριάζουν στο δικό σας σχήμα προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα