Εφαγαν μαζί και μετά την έσφαξε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕφαγαν μαζί και μετά την έσφαξεΤρίτη, Οκτώβριος 9, 2018 - 13:20

❱❱ Ο ναρκομανής πριν τη μαχαιρώσει στον λαιμό τη βασάνισε για να αποκαλύψει πού φύλαγε μετρητά και χρυσαφικά

Από την
Εύα Παπαδάτου

Παγωμάρα προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας της 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε σαν γιο της τον 24χρονο χρήστη ναρκωτικών που της έκοψε το νήμα της ζωής!
Μάλιστα, ο νεαρός έμενε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στην ίδια πολυκατοικία,

αλλά μπαινόβγαινε στο σπίτι της, του μαγείρευε, τον φρόντιζε και τον πρόσεχε σαν να ήταν πραγματικός συγγενής της! Το βράδυ του Σαββάτου ο νεαρός τοξικομανής κατέβηκε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης στον πρώτο όροφο για να φάνε μαζί.

Μάλιστα, είχαν καλέσει και μία γειτόνισσα, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε να πάει και έμεινε στο σπίτι της. Οι δυο τους παρήγγειλαν φαγητό απέξω για να δειπνήσουν, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν καθώς η άμοιρη γριούλα δεν είχε παιδιά και εγγόνια, και είχε αναλάβει τη φροντίδα του 24χρονου, ειδικά μετά τη μετακόμιση της οικογένειάς του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κηλίδες αίματος

Κάποια στιγμή, γύρω στις 22.00, η γειτόνισσα που δεν είχε πάει να φάει μαζί τους άκουσε φωνές από το διαμέρισμα. Εντρομη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε μια φίλη της, η οποία πήγε μαζί με τον σύζυγό της να δουν τι είχε συμβεί. Χτυπούσαν το κουδούνι αλλά δεν άνοιγε κανείς και, όταν είδαν κηλίδες αίματος στο δάπεδο, κατάλαβαν ότι είχε γίνει κάτι κακό.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μπήκαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή με κομμένο τον λαιμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο νεαρός τής επιτέθηκε γρονθοκοπώντας τη και τη βασάνισε ώσπου να του αποκαλύψει πού φύλαγε μετρητά και χρυσαφικά.

Τελικά, τη μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα η 77χρονη να ξεψυχήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Αμέσως μετά το φονικό, ο 24χρονος έφυγε από το διαμέρισμα και κρύφτηκε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής στο διαμέρισμά του, όπου βρήκαν ένα στιλέτο με λάμα 10 εκατοστών, τα ματωμένα ρούχα που φορούσε την ώρα της δολοφονίας, καθώς και ένα δενδρύλλιο και φύλλα κάνναβης.

Ο 24χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Χθες προσήχθη στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη, ενώ παράλληλα αναζητά δικηγόρο, αφού κανείς δεν δέχεται να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα