Ανατροπή στο GNTM! Αποχώρησε οικειοθελώς μόλις της ανακοίνωσαν ότι πέρασε στην επόμενη φάση

Το πρώτο bootcamp του Greece’s Next Top Model, προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου.

Τα κορίτσια του διαγωνισμού ήρθαν αντιμέτωπα με την πρώτη επαγγελματική τους φωτογράφηση, την οποία έκανε ο Δημήτρης Σκουλός.

Τα νεαρά μοντέλα αφού έλαβαν τις οδηγίες της Βίκυς Καγιάς, είχαν πέντε λεπτά ώστε να διαλέξουν το μαγιό και το τουρμπάνι που θα φορέσουν στην φωτογράφηση.

«Η δοκιμασία έχει ως εξής. Θα πάτε να διαλέξετε τουρμπάνι, θα βάλετε το μαγιό σας και σας περιμένει μια

τεράστια έκπληξη στο χώρο του μακιγιάζ. Για όλα αυτά έχετε μόνο πέντε λεπτά», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό αναστάτωσε για λίγο τις κοπέλες, αφού πάνω στη βιασύνη τους, ποδοπάτησαν μια συμπαίκτρια τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο δάχτυλο.

Στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενες πόζαραν στον φακό του έμπειρου φωτογράφου και έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν στην επόμενη φάση του Greece’s Next Top Model.

Εντούτοις, η Δέσποινα Ψυχουντάκη αν και έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όταν της ανακοίνωσαν ότι τα κατάφερε εκείνη επέλεξε να αποχωρίσει από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, μόλις άκουσε το όνομα της και πλησίασε τους κριτές για να πάρει την φωτογραφία της, ανακοίνωσε πως θα εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κριτές έμειναν έκπληκτοι και την ρώτησαν ποιος είναι ο λόγος που την παρακίνησε να πάρει αυτή την απόφαση. Εκείνη αρκέστηκε να πει πως δεν θέλει να στερήσει την θέση από κάποιο άλλο κορίτσι που το θέλει περισσότερο από εκείνη.

«Απλά, θέλω να σας ανακοινώσω κάτι… Θα ήθελα να μπει κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση μου, γιατί ίσως εγώ να μην το θέλω πραγματικά. Και καλύτερα να μην το στερήσω σε καμιά από τις κοπέλες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με διαλέξατε», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ψυχουντάκη.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: GNTM: Η παίκτρια που έχασε κιλά για να εντυπωσιάσει τον Δημήτρη Σκουλό!

Keywords
Τυχαία Θέματα