Το ξέρατε ότι το νερό μελιτζάνας αδυνατίζει; Πώς θα το φτιάξετε!

Θέλετε να αδυνατίσετε; Τα οφέλη από το νερό μελιτζάνας στο αδυνάτισμα είναι αποτελεσματικά. Δείτε πώς θα το φτιάξετε!

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι όταν τρώτε μελιτζάνες έχουν μια ελαφρώς πικρή γεύση. Γνωρίζετε τι μπορεί να την προκαλεί; Η μελιτζάνα περιέχει ορισμένες φαρμακευτικές ουσίες που βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος και πάνω από όλα ενισχύει τη λειτουργία του ήπατος. Πέρα από αυτά, το νερό μελιτζάνας βελτιώνει τη λειτουργία της χοληδόχου κύστης με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερη πέψη και να καίτε περισσότερο λίπος.
Άλλο ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι το νερό μελιτζάνας

μπορεί να βοηθήσει στη σταδιακή μείωση του μεγέθους της μέσης σας και στοχεύει κυρίως στο κοιλιακό λίπος. Αυτό οφείλεται στους καθαριστικούς και διουρητικούς παράγοντες που διαθέτει. Συνεπώς, αν πίνετε άφθονο νερό μελιτζάνας και ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει και γυμναστική, θα χάσετε λίπος πολύ εύκολα.
Πώς φτιάχνεται το νερό μελιτζάνας;

Το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξετε το νερό μελιτζάνας είναι μια μελιτζάνα μετρίου μεγέθους και ένα λίτρο νερό. Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτήν τη συνταγή και, όπως προαναφέραμε, είναι πολύ υγιεινή.

Υλικά

1 μελιτζάνα μετρίου μεγέθους
1 λίτρο νερό
Χυμό από 1/2 λεμόνι

Προετοιμασία

Πλένετε καλά τη μελιτζάνα και την κόβετε σε φέτες.Ζεσταίνετε ένα λίτρο νερό μέχρι να βράσει και στη συνέχεια προσθέτετε τις φέτες της μελιτζάνας προσέχοντας να μην καούν.Τις αφήνετε να βράσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Εφόσον μαλακώσουν τις αφήνετε να σταθούν για τουλάχιστον μια ώρα στο νερό.Εφόσον περάσει μια ώρα τις στραγγίζετε και κρατάτε το νερό τους. Μπορείτε να φυλάξετε το νερό μελιτζάνας σε ένα μπουκάλι ή σε ένα άλλο σκούρο δοχείο (το σκούρο γυαλί θα το διατηρήσει ακόμη καλύτερα).Πίνετε το νερό μελιτζάνας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε να πίνετε ένα ποτήρι το πρωί που ξυπνάτε με άδειο στομάχι, έπειτα ένα ποτήρι μετά το μεσημεριανό σας γεύμα, τρίτο ποτήρι το απόγευμα και μια τελευταία κούπα αμέσως μετά το βραδινό σας γεύμα. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία για επτά ημέρες συνεχόμενα, μια φορά το μήνα. Πολύ σύντομα θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα πολλαπλά οφέλη του νερού μελιτζάνας.

The post Το ξέρατε ότι το νερό μελιτζάνας αδυνατίζει; Πώς θα το φτιάξετε! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα