Προβλέψεις Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υποφέρατε πολύ το τελευταίο διάστημα προσπαθώντας να κλείσετε οικονομικές τρύπες, όμως μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει σήμερα που θα σας φέρει χαρά και ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν αγαπημένο σας άνθρωπο και να πείτε δυο κουβέντες παραπάνω. Μην αφήσετε το χρόνο να περάσει, ζητήστε του αμέσως συγγνώμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ψάχνεις την

κατάλληλη ευκαιρία για να αλλάξεις δουλειά και να κάνεις αυτό που επιτέλους σου αρέσει, σε γεμίζει και το ονειρεύεσαι. Σύντομα θα την βρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην κάνετε άσκοπες συζητήσεις με τους συναδέλφους σου και μην λέτε τίποτα παραπάνω από θέμα που αφορούν μόνο στη δουλειά σας. Υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν όσα πείτε λάθος και να έχετε μεγάλο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην χαλαρώνετε στιγμή. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή θα πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα εμπόδιο, όμως θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε με επιτυχία και να συνεχίσετε τον επαγγελματικό σας δρόμο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Περιμένετε πως και πως το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε, να αδειάσετε το μυαλό σας και να κάνετε ένα μίνι ταξίδι με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσεκάρετε τους ανθρώπους που σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν ερωτηματικά και να κάνετε επιτέλους ένα ξεσκαρτάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και να ανεβείτε πιο ψηλά, εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αν είσαι ελεύθερη ετοιμάσου να κάνεις μια γνωριμία που θα σε αναστατώσει. Και που είσαι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καταλήξει σε σχέση, κάτι που το θες πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ένα σημαντικό θέμα σας απασχολεί και για να το λύσετε θα χρειαστείτε τις συμβουλές και τη βοήθεια των φίλων σας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ανοίξει πολλές πόρτες στη δουλειά σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα