Ναταλία Γερμανού: “Θεωρώ ότι αυτό είναι η υπέρτατη δυστυχία…”

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Real. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές και τόνισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει χαλαρές στιγμές στη Μύκονο. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως το θεωρεί δυστυχία να βρίσκεσαι για διακοπές στο νησί των Ανέμων, εξηγώντας και τους λόγους.

«Έχω περάσει κάποιες τέτοιες φάσεις, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι κοσμικοί προορισμοί.

Έχω πάει στη Μύκονο μόνο δύο φορές σε όλη μου τη ζωή, εκ των οποίων η μία ήταν για να παίξω μουσική και η άλλη ήταν για διασκέδαση. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέω. Η μια ήταν για επαγγελματικό λόγο. Δεν μπορώ για κανέναν λόγο να διανοηθώ τον εαυτό μου να κάνει στη Μύκονο διακοπές. Μου είναι αδιανόητο!

Θεωρώ ότι θα καταπιεστώ και θα περάσω φρικτά. Μου είναι αδύνατον να σκεφτώ τον εαυτό μου να κατεβαίνω στην παραλία και να σκέφτομαι τι μαγιό θα βάλω σήμερα, από ποια γωνία θα με τραβήξει ο φωτογράφος, ποιο σανδάλι πηγαίνει με το μαγιό, τα μαλλιά μου να τα πιάσω κοτσίδα και ποια γυαλιά μου πηγαίνουν. Θεωρώ ότι αυτό είναι η υπέρτατη δυστυχία. Για μένα διακοπές σημαίνει αλητεία. Αν δεν είσαι στις διακοπές σου χύμα, τότε μην πας καθόλου. Αυτές δεν είναι διακοπές. Κάθισε στην Αθήνα και συνέχισε αυτό που κάνεις όλο τον χρόνο», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Πέθανε ο Burt Reynolds

Keywords
Τυχαία Θέματα