Τί προβλέπουν τα ζώδια από 30.12.2019 έως 5.1.2020;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 όπου σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικές συζητήσεις και σχέδια σε πολύ ευχάριστο κλίμα και κάτω από τη συμπαντική εύνοια σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν έντονες

συνομιλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς και προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην μπει σε μία διαδικασία υποσχέσεων λόγω αμετροέπειας ή υπερβολικής αισιοδοξίας γιατί αυτό είναι που τελικά μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκτεθείς λόγω του ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική βάση σε αυτά που υπόσχεσαι.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ώθηση να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σου, κάτι που είναι άκρως σημαντικό για εσένα. Ο έρωτας κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο πάθος, όπως και έντονη διασκέδαση καθώς πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος σου απευθύνω προσκλήσεις για να περάσετε μοναδικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σπουδές και τα σεμινάρια που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι αλήθεια ότι η σημερινή μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις γενικού περιεχομένου και σε ό τι αφορά το πνεύμα και η φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων παρά σε ότι αφορά θέματα ρουτίνας και υποχρεώσεων που δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Πιθανές είναι οι προσκλήσεις για εξόδους με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς γιατί το πιθανότερο είναι να περάσεις υπέροχα.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ώθηση να ασχοληθείς με θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου σε κινητοποιεί προς θετική κατεύθυνση και αυτό είναι που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς μπορείς να είσαι άκρως κερδισμένος από τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει αυτή την περίοδο. Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, πρόσεχε γιατί η εμμονή μπορεί να οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς στη ζήλια και στην καχυποψία και να μην σου επιτρέψει να απολαύσεις το πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να επικρατήσει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός να πρέπει να είσαι σε ότι υπόσχεσαι καθώς πιθανό είναι να υπερβάλλεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δεις τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους και να μην προσπαθήσεις να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι πιθανό να τηρήσει. Φρόντισε βέβαια να εκμεταλλευτείς αυτή την ημέρα για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφού μπορεί να εξελιχθεί άκρως ευνοϊκά για εσένα.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς και να δραστηριοποιηθεί σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκμεταλλευτείς πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να έχεις. Αυτό όμως που μπορεί να διαπιστώσεις τον καιρό που έρχεται είναι ότι αυξάνονται οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι κόντρες από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου, κάτι που θα σε στεναχωρήσει και θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να αντικρούσει στις οποίες αντιδράσεις υπάρξουν ή συμπεριφορές με ψυχραιμία, διαφορετικά οι σφοδρές αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών και τότε είναι που θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που δημιουργεί ιδιαίτερα θετική διάθεση και κλίμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε δεσμεύσεις που μπορεί να δίνεις καθώς το πιθανότερο είναι να μπαίνεις σε μία διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να υλοποιήσεις και αυτό τελικά θα οδηγήσει στο να εκτεθείς. Η έντονη κοινωνικότητα οδηγεί στο να περάσεις μοναδικά σε εξόδους και δεν αποκλείεται να φέρει γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να δρομολογήσεις ζητήματα ρουτίνας ή αγγαρείες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις στη δουλειά. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις του καθημερινού προγράμματος θα πρέπει να διοχετεύσεις την ένταση και το άγχος στη γυμναστική ή σε κάποιο είδος άσκησης που μπορεί να σε βοηθήσει, διαφορετικά οι συγκρούσεις κυρίως με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και στο συναδελφικό περίγυρο θα είναι έντονες και θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Πρόσεχε γιατί η τελειομανία σου μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερο άγχος και μόνες.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις εργασιακό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εμάς. Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι το κλίμα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να μπεις σε διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί αυτό που τελικά θα καταφέρεις είναι να γίνεις ασυνεπής και αφερέγγυος προς το περιβάλλον που συναναστρέφεσαι. Ιδανικές είναι οι μέρες για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, λύσεις που θα είναι άκρως ευνοϊκές και θα έρθουν να εξομαλύνουν καταστάσεις.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και ωθώντας σε στο να γίνεις άκρως εξωστρεφής και να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις το επίκεντρο των προσώπων που συναναστρέφεσαι καθώς η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται και είναι αυτή που σε βοηθά να λάμψεις και να γοητεύσεις. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος και αυτό θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καθώς πολλά νέα πρόσωπα θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη καθώς υπάρχει έντονη χαρά, αισιοδοξία και ανάγκη να επικοινωνήσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Σημαντικό είναι για εσένα να μπεις σε μία διαδικασία ενασχόλησης με καλλιτεχνικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να μπεις επίσης σε μία διαδικασία δεσμεύσεων που δεν μπορείς να κρατήσεις και αυτόν δημιουργήσει προβλήματα. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι προσεκτικός σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία γιατί δεν αποκλείεται να μην μπορείς να ανταποκριθείς και αργότερα να εκτεθείς.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα σε ότι αφορά την οικογενειακή εστία καθώς πιθανό είναι να αρχίσουν να εκδηλώνονται ζητήματα με πρόσωπα της οικογένειας που θα σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς μαζί τους και να δημιουργηθούν προβλήματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο καταπιεσμένη οργή οδηγώντας τις συνθήκες σε ακραίες πολλές φορές καταστάσεις. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να κάνεις πρακτικές δουλειές ή επιδιορθώσεις σε ό τι αφορά την ακίνητη περιουσία και τον προσωπικό σου χώρο που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσει την ένταση.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 όπου δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ότι αφορά την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν και να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να έφερες βαρέως. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο εξαιρετικές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για εσένα για να επωφεληθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των εξελίξεων. Φρόντισε βέβαια να είσαι προσεκτικός τόσο στις συζητήσεις με την οικογένεια όσο και στις συμφωνίες σου καθώς δεν αποκλείεται να πιεις παραπάνω πράγματα από ότι χρειάζεται ή να δώσεις μη ρεαλιστικές υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη και δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου επικοινωνίας και διαδικτύου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επεκταθείς στους συγκεκριμένους τομείς. Γεγονός είναι ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις τις συνθήκες για συναντήσεις όπου θα περάσετε μοναδικά μαζί. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το ότι βαριέσαι εύκολα γι’ αυτό και καταπιάνεσαι με πράγματα πολλά που όμως δεν ολοκληρώνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Φρόντισε μόνο να μην μπεις στη διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις και να φροντίσεις αυτή η θετική ατμόσφαιρα να επικρατήσει μόνο για να περάσεις καλά και όχι για να δεσμευτείς για πράγματα που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έχεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσω της ύλης. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολική συντήρηση ή υπερβολική σπατάλη των οικονομικών σου πόρων κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και συναναστρέφεσαι. Είναι πραγματικότητα ότι με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις, φρόντισε μόνο να μην είσαι άκαμπτος και αμετακίνητος στις απόψεις σου για να αποφύγεις εντάσεις που είναι περιττές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα είναι άκρως ικανοποιητικές για τον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα όμως πιθανό είναι να μπεις σε μία διαδικασία υποσχέσεων που να σου κοστίσει τόσο στην αξιοπιστία όσο και στην τσέπη αφού δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε ότι δεσμεύεσαι και αυτό θα έχει συνέπειες. Απόλαυσε τη σημερινή ημέρα με το ταίρι σου αφού η επικοινωνία γίνεται αβίαστα και το πάθος απογειώνεται.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς είσαι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για θέματα συνεργασιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και αυτό είναι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει το πεδίο να βγεις κερδισμένος από τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου όπως ή συνεργάτες και το ταίρι σου και αυτό να έχει κόστος καθώς η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στο ζώδιό σου στις 02.01 που σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και με μεγάλη αισιοδοξία αυτά που νιώθεις τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και να πεις λόγια που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και απότομος με τους άλλους. Να θυμάσαι ότι οι υπερβολές δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων όμως να μην προβείς σε πιθανές υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν στο να εκτεθείς.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας και μελαγχολίας καθώς καταστάσεις του παρελθόντος και γεγονότα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό όμως που δεν μπορείς να διαχειριστείς είναι οι καταπιεσμένοι οργή που κρύβεις μέσα σου και δεν είναι εύκολο να εκτονώσεις, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στη θλίψη και στη μελαγχολία. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στην τέχνη, το διαλογισμό, τον εσωτερισμό που μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 και έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς αυτή τη συνθήκη με το να αφήσεις στο παρελθόν ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει και να σε έχουν πληγώσει. Η θετική σου διάθεση είναι χαρακτηριστική και η ανάγκη να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις σε οδηγεί στο να δεις κατάματα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και τι μπορεί οι δύσκολες στιγμές να σου έχουν προσφέρει. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις που θα κλείσουν κεφάλαια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως τις ομαδικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προσπαθήσεις μέσω των οργανώσεων και των συλλόγων που συμμετέχεις για στόχους και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το να βρίσκεσαι με φίλους σου είναι σημαντικό γι’ αυτό και στρέφεσαι κυρίως τις παρέες σου που σου δίνουν μεγάλη χαρά αλλά και την διάθεση να κινηθείς προ στόχους και όνειρα που μπορεί να αφορούν και άλλους όχι μόνο εσένα. Προσοχή γιατί η απόμακρη συμπεριφορά σου με όσους διαφωνείς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει έντονες συνθήκες στις φιλικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 και σου δίνεται η δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους καθώς η διάθεση είναι στα ύψη και είναι άκρως ευχάριστη. Πιθανό είναι παράλληλα να υπάρξουν συζητήσεις για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν θα πρέπει να μπεις σε διαδικασία υποσχέσεων που δεν μπορείς να κρατήσεις. Φρόντισε να κάνεις σημαντικές κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σου χωρίς όμως να υπερβάλλεις, να έχεις πάντα ένα ρεαλιστικό πλάνο γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν οι άλλοι να σε εμπιστευτούν.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη και αυξάνονται κατακόρυφα οι ρυθμοί στη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι γεγονός ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που του αναλογούν, όμως το ζητούμενο είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες και να μπορέσεις να αποδείξεις ότι αξίζεις να εξελιχθείς και να σου δοθεί η ευκαιρία σε ανώτερο επίπεδο να δείξεις τι μπορεί πραγματικά να πετύχεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η συγκρουσιακή διάθεση που σε διέπει και η επιθυμία να επιβάλλει στους δικούς σου ρυθμούς θα βρουν εμπόδιο στις διαθέσεις των ανώτερων σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 30.12.2019 έως 5.1.2020; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα