5 αποτελεσματικές μάσκες για να λάμψετε σε 5′

Λίγο πριν την έξοδό σας, δοκιμάστε αυτές τις μάσκες και δείτε την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί. Στόχος με αυτές τις μάσκες είναι η βαθιά ενυδάτωση, το πρόσωπό σας να λάμψει ξανά για να υποδεχτείτε το 2020.

1 Μάσκα με αβοκάντο και λεμόνι

Θα χρειαστείτε:

Μισό αβοκάντοΧυμό από μισό λεμόνιΜια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Σε ένα μπολάκι πολτοποιείτε το αβοκάντο και προσθέτετε το χυμό από μισό λεμόνι και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Σε στεγνή επιδερμίδα απλώνετε το μείγμα και την αφήνετε για 20’-30’ λεπτα. Αφαιρείτε με χλιαρό νερό και το δέρμα

σας είναι πιο λαμπερό και ενυδατωμένο από ποτέ.

2 Μάσκα μπανάνας

Θα χρειαστείτe:

Μισή μπανάνα1 κ.γ μέλι1 κ.γ γιαούρτιΜερικές σταγόνες ροδόνερο

Οδηγίες

Σε ένα μπολ λιώστε την μπανάνα και ανακaτεψτε όλα τα υλικά μαζί. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, αφήστε για 15 λεπτά και έπειτα ξεπλύντε με χλιαρό νερό.

3 Μάσκα από γάλα αμυγδάλου

Θα χρειαστείτε:

5-6 αμύγδαλα1-2 κ.σ γάλα

Οδηγίες

Μουλιάστε από το προηγούμενο βράδυ τα αμύγδαλα στο γάλα. Την επόμενη μέρα λιώστε το μείγμα σε ένα μπλέντερ. Απλώστε την μάσκα αμυγδάλου στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε τη για 15 λεπτά. Ξεπλνύνετε με νερό.

4 Μάσκα με πορτοκάλι και βρώμη

Θα χρειαστείτε:

1/2 φλιτζ. βρώμη (περάστε την από το multi ώστε να πάρετε κόκκους)Χυμό από 1 μέτριο πορτοκάλι3 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό2 κουταλιές του γλυκού μέλι2 κουταλιές γλυκού ξερή φλούδα πορτοκαλιού (περάστε την από το blender ώστε να πάρετε μικροσκοπικά κομματάκια)

Οδηγίες

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπωλ μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στόχος είναι να πάρετε μια πλούσια υφή που θα απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο χωρίς να τρέχει- οπότε μπορείτε να συμπληρώσετε τις ποσότητες με λίγο παραπάνω γιαούρτι ή βρώμη το μείγμα σας είναι ρευστό.

Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και στο λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για 15-30 λεπτά, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και είστε έτοιμη!

5 Μάσκα από λεμόνι και άργιλο

Θα χρειαστείτε:

1 κ.γ χυμό λεμόνι1 κ.γ γιαούρτι2 κ.γ άργιλο (πράσινο για λιπαρές επιδερμίδες, λευκό για ευαίσθητες και ροζέ για ώριμες)

Οδηγίες

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Σε καθαρό πρόσωπο κάνετε ένα ελαφρύ πίλινγκ προσώπου και στη συνέχεια εφαρμόζετε την μάσκα. Αφήνετε για 15 λεπτά και αφαιρείτε με μια βρεγμένη ζεστή πετσέτα, συνεχίζετε με ενυδάτωση.

Το μυστικό

Ξεκινάτε πάντα με έναν καλό καθαρισμό προσώπου, με κατάλληλο για τον τύπο δέρματός σας προϊόν. Καμία μάσκα δεν έχει αποτελέσματα αν εφαρμοστεί σε πρόσωπο που δεν έχει καθαριστεί σχολαστικά.

The post 5 αποτελεσματικές μάσκες για να λάμψετε σε 5′ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα