Τί προβλέπουν τα ζώδια από 14-21.1.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Βρισκόμαστε εν αναμονή της δεύτερης έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα μας προετοιμάζει ενεργειακά γι’ αυτή την αστρολογική συνθήκη. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη το ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό σκηνικό στην ερωτική σου ζωή καθώς οι ανάγκες και επιθυμίες εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό,

ο ερωτισμός εκτοξεύεται, το πάθος ισχυροποιείται και είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου εκδηλώνοντας συναισθήματα που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας την διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα και σχέδια μπορεί να έχεις. Επιβάλλεται όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεις σκέψεις, καθώς πιθανές ανασφάλειες και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κουβέντες που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Τέλος την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα σε επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, που θα εκτοξεύσουν την ένταση και θα οδηγήσουν στην εκτόνωση της σε πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με την καριέρα σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου σκέψη.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι η ένταση είναι ήδη εμφανής και η έλευση του Ηλίου στον Υδροχόο σε προετοιμάζει για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 και θα αγγίξει τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη την τελευταία τα σταθερά ζώδια που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα αγγίζοντας την καριέρα και την οικογένειά σου. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό ενισχύει τα συναισθήματα και το πάθος και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις πιθανά παράπονα του παρελθόντος στο σύντροφό σου, όμως τώρα μπορείς να δώσεις λύσεις μαζί του και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές πάθους και ερωτισμού μακριά από συγκρούσεις και αντιδικίες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα σπουδών ή νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε καθοδηγεί στη θετικότερη κατεύθυνση για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να ξεφύγουν με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αφού μπορείς να γίνεις σκληρός και δηκτικός τον τρόπο έκφρασης σου.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές η να προκύψουν πάλι ζητήματα του παρελθόντος που θα αιφνιδιάσουν και θα ανατρέψουν πλάνα για ταξίδια, σπουδές ή επιμόρφωση αλλά παράλληλα επίσης να δημιουργήσουν εξαιρετική νευρικότητα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς. Διατήρησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι ο κερδισμένος.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και σε πιθανά πλάνα που έχεις σε αυτήν, καθώς αυτό που σε απασχολεί είναι να εξελιχθείς και να αναγνωριστεί η προσωπική προσπάθεια που καταβάλλεις. Είναι γεγονός ότι η ένταση ανεβαίνει και σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη που θα σηματοδοτήσει σημαντικά γεγονότα και αλλαγές στο συγκεκριμένο πεδίο και στην οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η νευρικότητα ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα καθώς η επικείμενη έκλειψη στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της και πιθανά να υπάρχουν διάφορα γεγονότα με το στενό και ευρύτερο σου περιβάλλον το οποίο και επηρεάζει. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο σου αφού ανάγκες και επιθυμίες λειτουργούν αρμονικά και μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα αλλά και τη διάθεση να βρίσκεται δίπλα του, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς, καθώς έχεις την έντονη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα για να πάρεις τις σωστότερες για σένα αποφάσεις που θα αποδειχθούν καταλυτικές και άκρως θετικές για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός, καθώς πιθανές ανατροπές ή αιφνίδια γεγονότα να επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Προσοχή επίσης στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να εκφράσεις ανασφάλειες και καχυποψία και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν έχουν κάτι να προσφέρουν.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη, καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, σεμιναρίων, ταξιδιών στο εξωτερικό ή επαφών με το εξωτερικό που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ακόμα και νομικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις που θα είναι κομβικές για την πορεία των παραπάνω θεμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το ενδιαφέρον σου πιθανά ήδη να έχει στραφεί σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα αλλά που ήδη δείχνει την επιρροή της καθώς η ένταση ανεβαίνει. Στις 18.01 Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις και να ισορροπήσεις σχέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον πού είναι σημαντικές για σένα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στην πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ο γεννημένος στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς πιθανές ανασφάλειες, φόβοι και καχυποψία μπορεί να εκδηλωθούν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να ειπωθούν λόγια που θα είναι σκληρά και θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δώσε την ευκαιρία στο σύντροφο ή στους συνεργάτες σου να εξηγήσουν, να εκφράσουν και τα δικά τους θέλω.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου που καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, εκτοξεύοντας τη νευρικότητα και τη διάθεση για αντιπαράθεση, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη ότι προκύψει. Θυμήσου ότι η επανάσταση πρέπει να γίνεται πάντα με αιτία, ποτέ χωρίς αιτία.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, πιθανά περισσότερο καχύποπτος από ότι συνηθίζεις, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Η συγκεκριμένη διέλευση σε προετοιμάζει για την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα αγγίξει σημαντικά ζητήματα για σένα όπως οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου με τον Υδροχόο ήδη δείχνει την επιρροή της, καθώς αυτή η εβδομάδα προηγείται αυτής και είναι πιθανό να νιώθεις ήδη έντονο εκνευρισμό γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία μοναδική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή, καθώς απογειώνεται το κέφι, η ανάγκη για διασκέδαση, η επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και σαγηνευτικά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτές τις στιγμές με το σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τον εργασιακό περίγυρο ή τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πιθανές ανασφάλειες ή ανταγωνιστικές διαθέσεις και χειριστικές τάσεις που να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και μπορεί να φέρει ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο με αιφνίδια γεγονότα ή ξαφνικές συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς σφόδρα, κάτι που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ζητήματα που πιθανά απασχολούν ή σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Δείξε εγκράτεια ,ψυχραιμία και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο φέρνοντας πιο κοντά στην τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου με τον Υδροχόο, καθώς επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές του σχέσεις και δεν αποκλείεται η ένταση να ανέβει και να επηρεάσει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι εμφανές ότι αποφάσεις και συμπεριφορές που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο θα είναι καταλυτικές για την οποία πορεία αποφασίσεις να έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Αυτή η εβδομάδα σε προετοιμάζει για την επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο δουλειά και καθημερινότητα, κάτι που είναι πιθανό να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και την ένταση. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σε ωθεί σε μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το σύντροφό σου, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και ρομαντισμό εναρμονίζεται σε απόλυτο βαθμό με την επιθυμία για έντονο πόθο, έξαψη και ερωτισμό, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου αλλά επίσης να έχεις και την διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα που χρειάζεται για να αντιληφθείς βαθύτερους φόβους ή ανασφάλειες που μπορεί να έχει. Πρόσεξε μόνο μην εκφράσεις δικά σου απωθημένα και γίνεις σκληρός δημιουργώντας προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια, ανατρεπτικά γεγονότα που να σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και επαναστατικότητα κάτι που θα πιθανό να εκδηλώσεις στο σύντροφό σου ή σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να έχεις. Δείξε ψυχραιμία, σύνεση και λογική σκέψη για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και τη δουλειά και το πώς θα αντιμετωπίσεις πιθανό δύσκολο πρόγραμμα που μπορεί να έχεις, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις δείχνουν αυξάνονται. Η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις και σε κλείσιμο κύκλων που θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία για σένα.

ΖΥΓΟΣ
αλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η ένταση είναι εμφανής αυτή την εβδομάδα καθώς οδεύουμε προς τη δεύτερη έκλειψη που θα σε επηρεάσει άμεσα στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις και σε πιθανά σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις, οδηγώντας σε σέ σημαντικές αποφάσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις εξαρχής με τον άνθρωπό σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά για τη σχέση σου. Η ανάγκη για διασκέδαση και επικοινωνία εναρμονίζεται με την επιθυμία για συντροφικότητα και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος, απωθημένα, φόβοι και να τα εκφράσεις με σκληρό τρόπο λέγοντας λόγια που θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις το οτιδήποτε γιατί μπορεί να πληγώσεις πολύ σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του ζωδίου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές που θα αναστατώσουν την οικογενειακή σου ζωή ενισχύοντας τη νευρικότητα και τη διάθεση να εκτονωθείς στα οικεία του πρόσωπα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σε προετοιμάζει για την επικείμενη σεληνιακή έκλειψη στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που αγγίζει κύριους τομείς για εσένα όπως ο έρωτας, η φιλία, τα όνειρα, οι συλλογικές δράσεις και τα δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να σε απασχολούν. Γεγονός είναι βέβαια ότι η έλευση του Ήλιου στο συγκεκριμένο ζώδιο ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και αυτό φαίνεται καθώς επιδιώκεις τη διασκέδαση, τον έρωτα και το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η νευρικότητα μπορεί να είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα καθώς η τελευταία έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 σε επηρεάζει άμεσα σε καταλυτικούς τομείς της ζωής σου, όπως η οικογένεια και το επάγγελμα και είναι πιθανό η ένταση να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τη δουλειά και τις οικονομικές απολαβές από αυτήν, καθώς έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με δυναμισμό ότι θεωρείς ότι σου αξίζει για την προσωπική σου προσφορά.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνεται σημαντική ευκαιρία να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και η διεισδυτικότητα σου σε βοηθά να αντιληφθείς άμεσα προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς και θα αποδειχθεί συμφέρουσα για εσένα. Εκ βαθέων συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζοντας τη νευρικότητα στην επικοινωνία καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές μπορεί να προκύψουν και να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην έρθεις σε προστριβές με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια και να νιώσεις ασφάλεια γίνεται έντονη. Είναι ξεκάθαρο ότι η επιρροή της επικείμενης Σεληνιακής έκλειψης στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα γίνεται πιο έντονη από ποτέ και πιθανά να σε προετοιμάζει για σημαντικές αποφάσεις ή κλείσιμο κύκλων σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Την εβδομάδα αυτή η ένταση είναι χαρακτηριστική λόγω της επικείμενης Σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα αγγίξει για εσένα τη σχέση σου με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, καθώς μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες και αυτά να γίνουν κατανοητά. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για ένα κοντινό ταξίδι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις λύσεις σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα σε καθοδηγήσει προς το θετικότερο για σένα προορισμό. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι άκρως ειλικρινείς και να εκφράσεις έντονα συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους πρόσεχε μόνο μην γίνεις απόλυτος και σκληρός γιατί θα μπορεί να προκληθούν προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα βγάλουν από μέσα σου ανασφάλειες και απωθημένα, κάτι που θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα και πιθανά να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι περνάς σε μία πολύ ευχάριστη περίοδο καθώς η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και η ανάγκη για επικοινωνία μεγάλη. Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της, μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα σε ωθήσει να κλείσεις οριστικά κεφάλαια με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η εβδομάδα αυτή που προηγείται της τελευταίας έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, είναι Σεληνιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 επηρεάζοντας για εσένα τα οικονομικά σου και πιθανές οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις με τρίτους. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλη σου την τρυφερότητα, την κατανόηση και την επιθυμία για ασφάλεια και ζεστασιά προς το σύντροφό σου κάτι που θα οδηγήσει σε υπέροχες ερωτικές στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και είναι γεγονός ότι δείχνεις διεισδυτικότητα και έντονη διαίσθηση σε πιθανές επιλογές που θέλεις να κάνει σε επίπεδο συνεργασιών ή σε άλλους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι σκληρός σε ότι εκφράζεις καθώς μπορεί να πληγώσεις το ταίρι σου ή συνεργάτες και να οδηγήσεις τη σχέση σου σε σύγκρουση με δυσμενείς συνέπειες.

Τέλος ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, κάτι που επηρεάζει τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου και μπορεί να φέρει ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο που θα εκτοξεύσουν την ένταση και θα σε οδηγήσουν σε πιθανές συγκρούσεις με το σύντροφο ή με συνεργάτες σε επαγγελματικό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσεις με την απόλυτα ρεαλιστική λογική σου.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικό επίπεδο και σε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της, καθώς σε ωθεί στο να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια οικονομικού και συναισθηματικού επιπέδου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία της ζωής σου από δω και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Λίγο πριν την τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου με το Λέοντα στις 21.01 είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός και η ένταση αυξάνονται και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό λειτουργεί ευεργετικά στη διάθεσή σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη σου για κοινή δράση με το ταίρι σου εναρμονίζεται με την επιθυμία σου για κοινωνικότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές κεφιού και έρωτα που θα ανανεώσουν σημαντικά την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν και σε έχουν στιγματίσει, θέλοντας να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και παράπονα που μπορεί να έχεις. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι με το να γίνει σκληρός και χειριστικός δεν θα καταφέρεις να απαλλαγείς από ότι από ότι σε έχει απογοητεύσει αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα με δυσάρεστες συνέπειες για τη σχέση σου.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν έντονα την ψυχολογία σου και θα εκτοξεύσουν την ένταση ωθώντας σε στο να εκτονώσεις τον έντονο συναισθηματισμό και τα απωθημένα σου στο περιβάλλον σου.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης μοναχικότητας θέλοντας πια να περάσεις στο προσκήνιο και να δείξεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα σου με το Λέοντα ήδη δείχνει την επιρροή της και το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε κομβικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα στιγματίσουν την πορεία σου από δω και στο εξής.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η ένταση είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα, καθώς βρισκόμαστε στις παρυφές της τελευταίας έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 και θα σηματοδοτήσει για εσένα αλλαγές σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο άκρως σημαντικές. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς η ανάγκη για αυτοπροβολή λειτουργεί συμβατά με την επιθυμία για οικονομική αποκατάσταση και διεκδικητικότητα σου σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αποφέρει πολλά σε ότι αφορά το εισόδημα.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις μοναδικές πρωτοποριακές ιδέες σε φιλικό επίπεδο που μπορείς να τις υλοποιήσεις καθώς η διαίσθηση και η διεισδυτικότητα σου θα σε βοηθήσουν οι σωστές επιλογές. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σκληρός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται αυτά που εκφράζεις και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και πιθανά να φέρει ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και αιφνίδια γεγονότα που να σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό, κάτι που θα εκτονώσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και σύνεση στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις για να είσαι αυτός που θα κερδίσει μέσα από την όποια δυσκολία.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας τη μοναχικότητα σου και την ανάγκη για εσωστρέφεια και η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 γίνεται πιο έντονη από ποτέ, αφού το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα οριστικοποιήσουν κύκλους παρελθόντων καταστάσεων, εργασιακής και καθημερινής πραγματικότητας.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 14-21.1.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, συγκεκριμένο, επιρροή, επηρεάζει, τραπεζες, νέα, φλερτ, προσφορες, εκκρεμότητες, δραση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλειψη ηλιου, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, εξαψη, αποτελεσματα, επιθυμιες, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, φιλια, φλερτ, ψυχολογια, αξιζει, απωθημενα, ατμοσφαιρα, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, δευτερα, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δειχνει, ευκαιρια, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπομονη, ηρεμια, θυμησου, καχυποψια, κεφαλαιο, λογια, μακρια, μπορεις, μυστικα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συγκεκριμένο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, ειλικρινεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, καχυποπτος, νιωθεις, παιχνιδι, ταξιδι, τοξοτη, θετικα
Τυχαία Θέματα