MAD Factory, το Νέο Μαγαζί Ομορφιάς & Ευεξίας στη Θεσσαλονίκη που θα Λατρέψεις!

Το Όνομα του… MAD Factory!
Εμπνευσμένο από τα αρχικά των ονομάτων των δημιουργών του (Matina – Alexandros – David).

Μετράει μόλις 4 μήνες λειτουργίας και ήδη έχει κάνει θραύση! Εκεί θα βρεις Κολάν & βιολογικά πιστοποιημένα Καλλυντικά από κορυφαίες Εταιρείες από Όλο τον Κόσμo!

Ένας χώρος ιδιαίτερος και τελείως διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Στο MAD Factory ανακαλύψαμε ό,τι καλύτερο στον τομέα της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ευεξίας!

Βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά

από κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, αθλητικά tops, μπλουζάκια και κολάν εξαιρετικής ποιότητας για κάθε περίσταση σε μοναδικές τιμές!

Ένα κατάστημα που μπορεί να στηρίξει το active lifestyle σου… και με το που θα μπεις θα σου δώσει μία οικεία αίσθηση σα να μπαίνεις σπίτι σου. Ζεστό περιβάλλον με ωραία χρώματα και φωτισμό, αρώματα αιθέριων ελαίων που σε συνεπαίρνουν μόλις ανοίγεις την πόρτα, ευγενική χαμογελαστή εξυπηρέτηση και ό,τι αγαπά η κάθε γυναίκα!

Μία επίσκεψη στη Γ. Βαφοπούλου 14, στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης θα σου λύσει κάθε περιέργεια και θα καταλάβεις κι εσύ τον ενθουσιασμό μας!

Ο συνδυασμός-κλειδί! Μία μπουτίκ B E A U T Y & W E L L N E S S!
Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε σε μία έξοδο shopping! Ρούχα και καλλυντικά!

Τα κολάν είναι ανεκτίμητη αξία στο γυναικείο στιλ!
Είναι άνετα, χαλαρά, casual και μας βγάζουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση στην καθημερινότητά μας κι όχι μόνο.
Πληθώρα επιλογών κολάν (running, yoga, σουέντ ή metallic, push-up, δερμάτινα, βελούδινα, παιδικά, κάπρι) σε απίστευτα σχέδια και απίστευτα χαμηλές τιμές για τις καθημερινές, αθλητικές και τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα top, ένα oversized πουλόβερ ή φούτερ, μία loose πουκαμίσα ή μία maxi μπλούζα σας…. και είστε έτοιμες!

Ένα Must-Have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μας κολακεύει και μας αναδεικνύει κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί εώς και το βράδυ!

Όσο για το κομμάτι της ομορφιάς και των φυσικών προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα, ότι και να πούμε θα είναι λίγο…
Κορυφαίες επώνυμες εταιρείες βιολογικών πιστοποιημένων καλλυντικών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης προσώπου, ενυδατικές κρέμες και αντιγηραντικά ελιξίρια ανάπλασης. Προϊόντα σώματος, όπως αφρόλουτρα, λοσιόν ενυδάτωσης και έλαια massage, Οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο και προϊόντα στοματικής υγιεινής και λεύκανσης. Επίσης θα βρείτε ό,τι αναζητάτε για λαμπερά υγιή μαλλιά. Σαμπουάν, conditioners και έλαια αναδόμησης. Προϊόντα για εγκυμονούσες, μανούλες, βρέφη και παιδιά χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα και parabens. Θα βρείτε κορυφαία ποιότητα ροδόνερου της εταιρείας Biorganic και το κορυφαίο έλαιο καρύδας στον Κόσμο CocoBio!

Ένας χώρος που θα λατρέψουν οι Vegans και όσοι αναζητούν No Animal Tested προϊόντα περιποίησης!
Αυτά είναι λίγα από όσα μπορούμε να σου περιγράψουμε! Τα υπόλοιπα σε προκαλούμε να τα ανακαλύψεις εσύ!

Σίγουρα θα το αγαπήσεις όσο κι εμείς και θα το επισκέπτεσαι αρκετά συχνά!

MAD FACTORY
Γ. Βαφοπούλου 14
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ 54646
Τ. 2314 312665
FACEBOOK Page: MAD Factory
Instagram: @madfactorygr

The post MAD Factory, το Νέο Μαγαζί Ομορφιάς & Ευεξίας στη Θεσσαλονίκη που θα Λατρέψεις! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα