Προβλέψεις Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα δεν θα μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς και να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στα επαγγελματικά σου. Προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Ααι αύριο όλα θα πάνε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μετά από ένα διάστημα απομόνωσης η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο. Θες να βγεις και να διασκεδάσεις με φίλους, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και κανέναν. Μαζί σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένα θέμα που έχει προκύψει στο σπίτι σε κάνει να θες

να μένεις μέχρι αργά στη δουλειά σου για να μην μπεις στον πειρασμό και τσακωθείς με κάποιον από την οικογένειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα πνίγεσαι τόσο πολύ από την ρουτίνα που όλο κάνεις απίστευτα σενάρια στο μυαλό σου… Ναι, αν κάποιος σου έδινε χρήματα και ένα εισιτήριο για να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις θα το έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα ερωτικά σου είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο από όλα το τελευταίο διάστημα. Προσοχή όμως! Μην ενδώσεις σε κάποιον που κατά βάθος δεν τον θες αλλά θα το κάνεις μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το να προσπαθείς να εξηγήσεις σήμερα στους συνεργάτες ή τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που πραγματικά θες είναι σαν να περιμένεις από έναν τοίχο να σου απαντήσει. Άφησέ το για άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το τελευταίο πράγματα που θες σήμερα είναι να αφήσεις το ζεστό σου πάπλωμα και να πας να δουλέψεις. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται αλλιώς. Προσπάθησε απλά να μην το σκέφτεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η δουλειά σου δεν σε ευχαριστεί καθόλου. Μην ανησυχείς όμως, σύντομα θα σου κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε κάνει ξανά να χαμογελάσεις με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν και σκύβεις με χαρά το κεφάλι στις παρατηρήσεις που σου κάνουν όλοι δίπλα σου, μέσα σου κάνεις πάντα αυτό που θες χωρίς να ακούς ποτέ κανέναν. Προσοχή στην υγειά σου και στα μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το. Ναι, όσο κι αν δε θες να δουλέψεις με τίποτα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς για να φύγεις γρηγορότερα και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα, με αφορμή την εργασιακή πίεση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα θα σκεφτείτε να κάνετε κάτι και να τα αλλάξετε όλα. Η θεωρία όμως από την πράξη απέχει πολύ αφού και πάλι θα μείνετε στις σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Επειδή σήμερα για κάποιο λόγο θα τα παίρνεις όλα προσωπικά, αν δεν θες να τσακωθείς ή ακόμα και να πιαστείς στα χέρια με τους κοντινούς σου ανθρώπους, ξεκαθάρισε τη θέση σου από την αρχή.

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα