Πώς να διαλέξετε το τέλειο εκπτωτικό παλτό!

Eίναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο πανωφόρι. Θα πρέπει να σας βολεύει η απόχρωση, το ύφασμα, να ακολουθεί τις τάσεις ή να είναι διαχρονικό χωρίς να είναι παραπάνω κλασικό απ’ ότι πρέπει. Δείτε πώς να διαλέξετε το τέλειο εκπτωτικό παλτό, τώρα που έρχονται οι εκπτώσεις!

1. Σκεφτείτε τα παπούτσια σας
Όταν αγοράσετε ένα παλτό πρέπει να το συνδυάζετε σχεδόν με το 70% των ρούχων σας όλο τον χειμώνα. Αν φοράτε όλη μέρα sneakers τότε θέλετε ένα παλτό σε ύφασμα και μήκος που να φαίνεται πιο ωραίο με sneakers

αλλά να μπορεί να σταθεί και με ψηλές μπότες αν χρειαστεί.

2. Δείτε με τις τάσεις
Φέτος φαίνεται πως τα παλτό έχουν επιρροές ’70s. Από δέρμα, με animal print, σε camel χρώμα. Αν θέλετε να μείνετε στο trend της εποχής δοκιμάστε δίχρωμα παλτό με έντονο χρώμα στον γιακά ή μακριά κίτρινα, κόκκινα ή λευκά παλτό. Ενα oversized σε καμηλό απόχρωση θα ήταν ότι πρέπει για να αντιμετωπίσετε με στιλ τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα.

3. Κάντε έρευνα
Αξίζει να επενδύσετε και κόπο και χρόνο, online και μη, και να διαθέσετε και το budget που του αρμόζει.

4. Μην το παίρνετε μεγαλύτερο
Eίναι λάθος να σκεφτείτε πως θέλετε να το φορέσετε με ένα chunky πουλόβερ στο γραφείο οπότε και να το αγοράσετε λίγο πιο άνετο. Τα παλτό είναι ήδη σχεδιασμένα να φοριούνται με άλλα ρούχα από μέσα, οπότε όταν θα το δοκιμάσετε φροντίστε να μην είστε ούτε με το chunky πουλόβερ σας, ούτε με το t-shirt, για να μπορέσετε να βρείτε το σωστό μέγεθος. Εναλλακτικά ζήτησε από το κατάστημα να σας δώσει ένα λεπτό πουλόβερ για να το δοκιμάσετε.

5. Βρείτε το σωστό κόψιμο
Ένα παλτό με φαρδύ πέτο θα μπορούσε να καλύψει το μεγάλο στήθος. Ενα παλτό με ίσιο κόψιμο είναι ενδιαφέρον αν είστε μικρόσωμη. Για να τονίσετε τη μέση αποφύγετε πολύ φαρδιά παλτό και faux fur και επιλέξτε παλτό με ζώνη στη μέση. Τα δερμάτινα, τα faux fur και αυτά με το κόψιμο του bomber jackets είναι ιδανικά για αγορίστικη σιλουέτα. Επίιλέξτε το πρώτο παλτό να είναι κάτω από το γόνατο και όχι longline για να μπορείτε να το φοράτε και μέσα στην ημέρα και προσέξτε να εφαρμόζει καλά στους ώμους.

The post Πώς να διαλέξετε το τέλειο εκπτωτικό παλτό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα