Τι επιφυλάσσει το 2019 για κάθε ζώδιο;

Διαβάστε πως θα πάει η χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας από το e-zwdia.gr. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΡΙΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):
Προσέξτε τις ακραίες ενέργειες στην εργασία σας καθώς ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, διακυβεύει την ασφάλειά σας και τη σταθερότητά σας. Μήπως κατά βάθος έχετε ανάγκη για μια εντελώς νέα εργασία; Αντί να δημιουργήσετε χάος στη ζωή σας φτάνοντας σε ακρότητες επειδή η εργασία

σας δεν μιλάει στην ψυχή σας, κάντε βαθιά έρευνα και ανάλυση. Αυτά τα έντονα συναισθήματα είναι ενδείξεις που σας δείχνουν ότι θα πρέπει να παλέψετε πρώτα μέσα σας για την ισορροπία. Η ηγετική και αγωνιστική πλευρά σας απαιτεί να φωνάξετε, αλλά οι βαθύς φόβοι σας να επικριθείτε, να απορριφθείτε και να ταπεινωθείτε μπορεί επίσης να σας κάνουν να σιωπήσετε και να βασανίζεστε δίχως τέλος.

Νιώθετε ότι είστε μοναδικοί, και πράγματι, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το κοπάδι, όσο κι αν προσπαθήσετε. Για σας, ο αγώνας παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχετε και ίσως δεν διστάσετε να φτάσετε σε κρυφές, ακόμα και υπονομευτικές ενέργειες, προκειμένου να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη. Ίσως συγκρουστείτε έντονα με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας, δεν υπολογίζετε τώρα αν αυτό το πρόσωπο είναι δοκιμασμένο και αληθινό. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας μπορεί να τινάξουν στον αέρα τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Θέλετε να δείξετε στους άλλους ότι η ανεκτικότητα δεν ισοδυναμεί με υποταγή. Θα πρέπει να ξεφύγετε από τα αρνητικά άτομα και καταστάσεις, αλλά όχι με δόλιο τρόπο. Επισήμανση: Δεδομένου ότι η δύναμη της θέλησής σας είναι τεράστια, βεβαιωθείτε ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας ότι ό, τι συμβαίνει είναι για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):
Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στην επαγγελματική σας ζωή, αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για την εξέλιξη της πορείας της σταδιοδρομίας σας. Ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της καριέρας, κι εσείς αγωνίζεστε να ανεβάσετε επιδόσεις για να ανέλθετε στο βάθρο της επιτυχίας. Χρησιμοποιήστε περισσότερη οργάνωση και δομή στην επαγγελματική σας ζωή για να προχωρήσετε μπροστά. Απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο και έμπειρο σύμβουλο ή σε κάποιον του οποίου την καριέρα θαυμάζετε για να σας δείξει την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία. Σίγουρα, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να φτάσετε στην αίγλη και τα μεγαλεία, αλλά με την επιμονή και τη σταθερή προσπάθειά σας αξίζει τον κόπο.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή των συνεργατών σας, όλοι δεν θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εσάς σχετικά με τον τρόπο κατανομής των οικονομικών πόρων, και αυτό περιλαμβάνει τον πολύτιμο χρόνο σας! Μην περιμένετε από ένα συνεργάτη να κατανοήσει αυτόματα τις προτεραιότητές σας. Εξερευνήστε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια, κάνοντας όλα τα βασικά ερωτήματα στους ανθρώπους που συναντάτε για να μάθετε πραγματικά ποιοι είναι πριν τον κάνετε στενό συνεργάτη. Οι άνθρωποι μπορούν να σας «πατήσουν» μόνο αν τους αφήσετε. Ευτυχώς, η έμφυτη γενναία και θαρραλέα φύση σας σάς βοηθά να σταθείτε στο ύψος σας, έτσι χρησιμοποιήστε την για να οικοδομήσετε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις και να θέσετε υγιή όρια, αντί να κηρρύξετε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:
Είστε έτοιμοι να αλλάξετε κατεύθυνση και όραμα ζωής καθώς ο επεκτατικός Δίας κινείται στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού, της μελέτης και της επέκτασης, ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες. Είτε πάρετε πτυχίο ή ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή σχεδιάζετε μια μακρινή απόδραση για να γυρίσετε όλο τον κόσμο, ένα αξέχαστο ταξίδι σας περιμένει! Τώρα γίνεστε άμεσα ειλικρινείς, ψάχνετε την αλήθεια, έτσι αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε, αλλά δεν τολμούσατε, αναζητάτε έναν έντιμο διάλογο. Ξέρετε ότι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει! Ίσως ακόμα αποκαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας ή μπορεί να βρείτε τη λύση σε ένα πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας απασχολούσε. Μια «μεγάλη ιδέα» που ήταν καιρό τώρα στη συνείδησή σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς.

Έχετε μεγάλα οράματα, θέλετε να επεκταθείτε, νιώθετε τυχεροί! Μην εκπλαγείτε αν μια νέα αγάπη ή μια προσφορά εργασίας ή οι πελάτες σας προέρχονται από μακρινά μέρη, αφού ο παγκόσμιος Δίας κυβερνά τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων. Το ταξίδι και η δημοσίευση εμπίπτουν επίσης στη δικαιοδοσία του Δία, οπότε μπορεί να κάνετε πολλά χιλιόμετρα ή μια μεγάλη ιδέα σας γίνεται αποδεκτή από ένα ευρύ κοινό. Πραγματικά, το ζώδιό σας θα επωφεληθεί από αυτό τον γιγαντιαίο πλανήτη καθώς τώρα κάνετε όνειρα για το μέλλον, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υλοποιηθούν. Παίρνετε μεγάλα, τολμηρά ρίσκα, τίποτα δεν είναι βαρετό τώρα για σας αφού σκέφτεστε ότι όλα αυτά τα μεγάλα οράματά σας θα σας επιτρέψουν να επεκταθείτε και να εξελιχθείτε.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:
Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της εργασίας και της σταδιοδρομίας σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις τείνουν να φέρνουν νέες εκκινήσεις, συχνά εντελώς ξαφνικά. Ίσως μια ολοκαίνουργια εργασία έχει γράψει το όνομά σας με χρυσά γράμματα. Ίσως ήρθε η ώρα να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια νέα επιχείρηση που δεν βαίνει ομαλά και να δοκιμάσετε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να κάνετε μια εντελώς νέα αρχή γενομένης από το μηδέν. Ίσως ήρθε η ώρα να είστε πιο ενεργητικοί προκειμένου να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Είστε τόσο ανεξάρτητοι και πρωτοπόροι που δεν σας αρέσει να είστε υπόλογοι σε κανέναν. Αλλά είστε επίσης ζώδιο που τολμά και θα πετύχετε όταν αγωνίζεστε για ένα στόχο σας, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός, χάρη στις πρωτοποριακές ιδέες σας και την προσπάθεια. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις θα μπορούσαν να σας προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019:
Αυτή η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προαναγγέλλει μια τολμηρή νέα αρχή, μπορεί να μετακινηθείτε σε άλλο διαμέρισμα ή ακόμα και πόλη, ίσως γυρίσετε σελίδα γύρω από τη ζωή στο σπίτι σας ή τη σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας φύγει από την πόλη σας ή απλά νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα έρθουν όλα αυτά τα γεγονότα ταυτόχρονα, παρόλο που οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν γρήγορες εξελίξεις. Αυτή η έκλειψη θα αναμορφώσει την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της οικογενειακής σας ζωής, προσφέροντάς σας νέες ευκαιρίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας σφαίρα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:
Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, κι εσείς σχεδιάζετε μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας. Ενώ κάποιοι του ζωδίου σας θα μπορούσατε να δείτε τα όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα, κάποιοι άλλοι ίσως κάνετε μια ριζική αλλαγή πορείας, αφήνοντας ένα μονοπάτι για να ακολουθήσετε ένα άλλο, ανεξάρτητα από το αν το επιδιώκετε ή όχι, ή ίσως εγκαταλείψετε την εργασία σας λόγω αναδιάρθρωσης της επιχείρησης όπου δουλεύετε. Εάν συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε, να ξέρετε ότι κάτι πολύ καλύτερο είναι στο δρόμο σας. Οι εκλείψεις σαρώνουν ό, τι δεν μας εξυπηρετούν πλέον και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να μένετε σε μια κακοπληρωμένη δουλειά ή μια εργασία που δεν προβάλλει τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είστε από τη φύση σας ήρεμοι και φιλειρηνικοί αλλά τώρα ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επανάσταση, καθώς ο πρωτοποριακός Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας. Κάποια πρόσωπα γύρω σας ή η εργασία σας ή ακόμα και τα οικονομικά σας ανεβάζουν την πίεση του αίματός σας, ίσως υπάρχει κάποια αστάθεια σε μια σημαντική σχέση σας ή στα οικονομικά σας και πρέπει επειγόντως να αλλάξετε την κατάσταση. Νιώθετε να παλεύετε με ένα τεράστιο κύμα, χωρίς να λογαριάζετε για το αν θα μετατραπεί ή όχι σε τσουνάμι. Τώρα, αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς, ίσως με ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα πολύτιμο ακίνητο εντελώς ξαφνικά ή νιώθετε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια σας εξαιτίας των διακυμάνσεων των οικονομικών σας.

Έχετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και δεν υποτάσσεστε τώρα στους κανόνες, αλλά με ποιό τίμημα; Μην τρέχετε τόσο γρήγορα. Ο Ουρανός είναι αποσταθεροποιητικός και ριζοσπαστικός, έτσι φροντίστε να μην ενεργείτε απότομα, από εγωισμό και υπερηφάνεια. Δεν είναι καιρός να δράσετε παρορμητικά, να επενδύσετε ή να κάνετε μια παρορμητική οικονομική κίνηση ή ερωτική σχέση ή μια ακριβή αγορά την οποία δεν έχετε ερευνήσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια μεγάλη δαπάνη, ίσως συνδεόμενη με ένα ακίνητο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να αρχίσετε να αναζητάτε ακίνητα ή άλλες πιθανές επενδύσεις μέσα από το διαδίκτυο. Όμως φροντίστε να κάνετε σωστές επιλογές.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Λοιπόν, ποια είναι η καλή χρήση του χρόνου σας σύμφωνα με αυτή τη διέλευση; Αρχίστε να ονειρεύεστε ένα διετές πλάνο. Ο δομημένος και αυστηρός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της δημοσίευσης και της επιχειρηματικότητας. Ο Κρόνος είναι κοντά σας για να σας χαρίσει έναν πολύ παραγωγικό χρόνο προκειμένου να ανακαλύψετε την ανώτερη γνώση και να φιλοσοφήσετε τη ζωή. Η ανανέωση της προσωπικής σας έκφρασης και των πεποιθήσεων σας φέρνει κοντά σας άτομα διανοούμενα και σοβαρά, πρόσωπα από τα οποία έχετε να μάθετε πολλά, κι ας βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Εν ολίγοις, αυτοί οι άνθρωποι θα σας μάθουν πως να δείτε σε βάθος τη ζωή.

Αν νιώσετε κατά καιρούς κατάθλιψη, ίσως χρειαστεί να πάρετε προληπτικά μέτρα για να έχετε θετικές σκέψεις, ίσως με το να είστε μαζί με άτομα που σας επιβεβαιώνουν ως προσωπικότητα και σας αποτρέπουν από την απαισιοδοξία. Οι πεσιμιστικές σκέψεις σας θα μπορούσαν να διαταράξουν την ικανότητά σας να συγκεντρωθείτε, να μελετήσετε και να κάνετε ταξίδια. Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αυτό το έτος, αλλά το βαθύ καρμικό μήνυμα όλων αυτών των ταραχών είναι να δείτε υπό διαφορετικό πρίσμα τη ζωή. Το να είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις και τις πράξεις σας είναι σημαντικό και αυτό σημαίνει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να διαβεί ένα απαισιόδοξο μονοπάτι, αν τα πράγματα δεν δουλεύουν όπως τα θέλετε.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ήρθε η ώρα να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή/και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον άλλον, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και οι δυο σας περισσότερα χρήματα. Ο Δίας κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποφασίσετε να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας προκειμένου να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα ή αποφασίσετε ότι είναι αναγκαίο να μαζέψετε χρήματα για αποταμίευση. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τα ακίνητα ως πηγή εσόδων, ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ιδιοκτησία ή αποπληρώσετε ένα χρέος ή λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση. Αν παλεύετε καιρό τώρα με μια νομική υπόθεση, αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας υπόσχεται τύχη!

Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης το πάθος, έτσι ισχυρά συναισθήματα και ενδεχομένως απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν τη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι υποστηρικτικός, αναμείνατε οι εκπλήξεις να είναι ευχάριστες. Ίσως καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας μια παλιά αγάπη ή εμφανιστεί ξαφνικά η αδελφή ψυχή σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Αν νιώθατε νοσηρά εξαρτημένοι από μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα από μια απώλεια, μπορεί να έχετε ένα ισχυρό σημάδι ότι αυτό το αγαπημένο σας πρόσωπο προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας στέλνοντάς σας βαθιά μηνύματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και έρχονται στο φως κρυμμένες καταστάσεις στο σπίτι σας ή στην οικογένειά σας. Ετοιμαστείτε για καταλυτικές αλλαγές που μεταστρέφουν τις συνθήκες διαβίωσής σας. Σταδιακά αλλά αναμφισβήτητα, η προσέγγισή σας τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα εξελίσσεται, καθώς μαθαίνετε πώς να ισορροπήσετε την εργασία και με την προσωπική σας ζωή με έναν τρόπο που να επιβεβαιώνει την αξία σας περισσότερο. Με αυτή την έκλειψη θα νιώσετε σαν να περπατάτε σε καπνούς, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Προσπαθώντας να εξισορροπήσετε τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας με την εργασία σας αισθάνεστε το απόλυτο χάος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Μην το παρακάνετε με τη δουλειά σας, θα βρεθείτε στο χάος και τη σύγχυση. Ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και αναλαμβάνοντας υπερβολικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και διανοητικά. Μην αναλαμβάνετε ένα έργο που είναι δύσκολο να αποπερατωθεί, η έμφυτη διάθεσή σας για ποικιλία και αυθορμητισμό μπορεί να σας δυσκολέψει να επιμείνετε σε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα. Είναι μια στιγμή ορόσημο για όσους είστε καλλιτέχνες, ίσως βρεθεί κάποιος που θέλει να χρηματοδοτήσει ένα έργο σας ή να βρείτε έναν αγοραστή ή επενδυτή για μια από τις δημιουργικές ιδέες σας. Ίσως ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και νιώθετε τη θεά τύχη δίπλα σας ή θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει τη λογική σκέψη σας και να σας παρακινήσει να δράσετε απερίσκεπτα. Μην κινείστε βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό σας (και ενδεχομένως στα χρήματα κάποιου), αναλογιστείτε που πουλάτε την ψυχή σας ή μήπως κάνετε συμφωνία με τον διάβολο. Έχετε μεγάλα όνειρα και οράματα, αλλά θα είναι δύσκολο να τα υλοποιήσετε. Επομένως, η δουλειά σας είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Και κυρίως να αφήσετε το σύμπαν να σας στηρίξει και να σας εκπλήξει (με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους), όσο πλησιάζετε στα όνειρά σας. Μερικές φορές, το πιο τρομακτικό μέρος προς την επίτευξη των στόχων μας είναι η αποτυχία, ειδικά όταν ξέρετε ότι υπάρχει το καλό και το άσχημο. Και σίγουρα δεν θέλετε να γκρεμιστούν τα όνειρά σας …

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και αναμορφώνει αργά και σταθερά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια. Σκέφτεστε σοβαρά για τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ιδιοκτησία σας, ίσως ακόμα επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Αλλά δεν είναι καιρός να ρισκάρετε σε επικίνδυνα εγχειρήματα ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σε χαμηλό κόστος. Αποφύγετε να σκέφτεστε πως να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, ο συντηρητικός Κρόνος σας ζητά να κινηθείτε αργά και σταθερά. Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να ζείτε καλύτερα με λιγότερα χρήματα, ειδικά εάν οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί.

Ως κοσμικός επιθεωρητής, ο Κρόνος προβάλλει επίσης σημεία στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις οικείες σχέσεις σας, όπου υπάρχουν ατέλειες, έτσι ίσως χρειαστεί να μετασχηματίσετε κάποιες σχέσεις στη ζωή σας. Σας σπρώχνει σε νέα επίπεδα ωριμότητας, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας. Συχνά, ο Κρόνος θα ρίξει μια πρόκληση που δοκιμάζει τις αντοχές σας, ειδικά στην αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας σχέσης για να την κάνετε πιο δίκαιη, ειδικά αν νιώθετε αβεβαιότητα ή δυσαρέσκεια. Εάν ο διαχωρισμός των καθηκόντων σας είναι ανισομερής, όπως για παράδειγμα, ένας από εσάς ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα ή περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά, η σχέση θα γίνει αφόρητη. Από τη θετική πλευρά, μια σχέση μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, οδηγώντας σε μια δέσμευση ή μια στενή συνεργασία.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Μια έντονα ενθουσιώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα με τους γύρω σας δημιουργεί ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται για έναν ολόκληρο χρόνο στον βδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, να δεσμευτείτε ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Εάν αναζητάτε ένα μεγάλο έρωτα ή νέους συνεργάτες, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά. Μην περιορίζεστε με άτομα κοντά στην πόλη σας, κάποιος που ζει λίγα χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος υποστηρικτής σας, ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ζήσετε συναρπαστικά. Ένας συγκεκριμένος συνάδελφος ή συνεργάτης σας θα μπορούσε πραγματικά να σας στηρίξει στις προσπάθειές σας. Ένας συνεργάτης θα μπορούσε να σας προτείνει μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος νιώθετε ότι σας συμπληρώνει.

Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης βοηθά επίσης στη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων με τους γύρω σας καθώς μπορείτε να καθαρίσετε τον αέρα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Ίσως κι εσείς να έχετε μια υποχωρητική και συμβιβαστική τάση με αποτέλεσμα να δίνετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είστε μόνοι; Σκεφτείτε θετικά και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, βρίσκετε κάποιον/α που ταιριάζει με τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Η εκφραστικότητά σας και ο ενθουσιασμός σας πραγματικά σας βοηθούν να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Με τη διαπολιτισμική επιρροή του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε την αγάπη κάπου μακριά (και να μη σας ενοχλεί καθόλου το να μιλάτε ατελείωτες ώρες στο Skype).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Η ένταση και ο αγώνας για τη δύναμη και την εξουσία πλήττει … θανάσιμα μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Να ξέρετε ότι η επιρροή αυτού του πλανήτη είναι αργή και βραδυφλεγής. Καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προκαλεί την οριστική αποσύνθεση των παλαιών δομών, σας προετοιμάζει σε μια εντελώς νέα ζωή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι κάπως … σχιζοφρενική. Ενώ θα αισθανθείτε την επιθυμία για αληθινά και βαθιά συναισθήματα, θα πρέπει παράλληλα να ψάξετε μέσα σας για την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Μπορεί να αισθάνεστε εντελώς τρομαγμένοι ότι μια τολμηρή και ακραία ενέργειά σας θα επηρεάσει κάποια σημαντική σχέση σας. Τι θα συμβεί αν ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας σας κρίνουν, ή ακόμα χειρότερα, είναι αφερέγγυοι;

Αλλά η αυτοεκτίμησή σας είναι πρωταρχική τώρα – και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ίσως ακόμα θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα καθώς διαισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν πλέον οικειότητα και βαθιά εμπιστοσύνη. Μήπως βαθιά μέσα σας φοβάστε την απόρριψη; Λοιπόν, μαντέψτε τι … όλοι έχουμε φοβίες και ανασφάλειες και σίγουρα δεν ξέρετε πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι μέχρι να τους δώσετε την ευκαιρία. Μην κρύβετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας τώρα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε. Ίσως και να εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε όταν είστε αληθινοί και επιπλέον, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά οι ανταμοιβές που θα λάβετε αξίζουν τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Μη βασίζεστε στους άλλους για την ευτυχία σας τώρα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο σύντροφός σας ή ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εμπόδια και περιορισμούς στην εξέλιξή σας, σε σημείο να νιώθετε ότι τα όνειρα είναι απαγορευμένα. Ένα επιφυλακτικό ή συντηρητικό πρόσωπο θα μπορούσε να μπλοκάρει τις επιθυμίες σας. Αν ελπίζετε ότι κάποιος θα επενδύσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή επαγγελματικά σε εσάς, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε με απτές πράξεις ότι είστε αξιόπιστοι. Μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι έχετε βρει τον τέλειο ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη, αντίθετα ακολουθήστε το μοναχικό μονοπάτι για έρευνα και περισυλλογή. Είστε μόνοι; Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε κάποιον/α να σας προσφέρει ασφάλεια και να διακινδυνεύσετε την ψυχική σας ηρεμία, απλά περιμένετε.

Προσέξτε επίσης την κατήφεια και την απαισιοδοξία που προέρχονται από τις οικείες σχέσεις σας, καθώς θα μπορούσατε να γίνετε λίγο καταθλιπτικοί, βλέποντας μόνο τα εμπόδια για ένα φωτεινό μέλλον. Εάν έχετε ένα θέμα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το αποκρύψετε. Σίγουρα, μπορεί να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μπορείτε επίσης να θεσπίσετε τα όριά σας. Η αποσαφήνιση των όρων μιας συμφωνίας ή μιας ερωτικής σχέσης θα λειτουργήσει θετικά για αμφότερα τα μέρη. Ζυγίστε τα πάντα πριν καταλήξετε να δώσετε ένα τέλος. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για το ποια είναι η σωστή κίνηση, εξαναγκάστε τον εαυτό σας να σκεφτεί θετικά, είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε τώρα.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, βρίσκεστε στην αρχή ενός σημαντικού κύκλου για την υγεία σας και την εργασία σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας και τη ζωή σας γενικότερα, ή, αν έχετε κάνει πειθαρχημένες προσπάθειες για υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα μπορούσατε να χαλαρώσετε λίγο. Ο κόσμος του Δία θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα πρακτική υγείας από έναν άλλο πολιτισμό, όπως Ayurveda, Ταϊλανδέζικο μασάζ κ.λπ. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής για την υγεία σας, ίσως δοκιμάσετε ακόμη και κάποιες νέες διατροφικές πρακτικές. Διαβάστε, μάθετε, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες θεωρήσεις. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια «φιλοσοφία» γύρω από την φροντίδα του εαυτού σας ή οι πεποιθήσεις κάποιου σας επηρεάζουν τόσο πολύ ώστε ακολουθείτε τις απόψεις του.

Στην εργασία σας γίνεστε περισσότερο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας. Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε κίνηση στην καριέρα σας υποστηρίζει τις πεποιθήσεις σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε χρονοδιάγραμμα, να έχετε οργάνωση και προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενοι εφαρμογές και συστήματα που σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας πολλαπλές υποχρεώσεις, πελάτες ή έργα. Ίσως να εφαρμόσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης ενός έργου και καταφέρνετε να διατηρήσετε οργανωμένη την εταιρεία σας και το προσωπικό σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αποδεχτείτε μια εργασία σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό προκειμένου να ακολουθήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς και τους χρήσιμους ανθρώπους, έτσι μπορεί να βρείτε κάποιον ξαφνικά για να σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, όπως μία babysitter, οικονόμο ή λογιστή.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019: Αν κάποιες από τις οικείες σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας τις αισθάνεστε να είναι ασταθείς ή περιοριστικές, μη φοβάστε: Με αυτές τις δύο Ηλιακές εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια μεγάλη αλλαγή διαφαίνεται στον ορίζοντα. Όλο το χρόνο, αυτές οι εκλείψεις θα σαρώσουν και θα ανασχηματίσουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις σας, τους προσωπικούς σας στόχους και την κατανόηση του «εμείς» έναντι του «εγώ». Μπορεί να δείτε μια αλλαγή φρουράς στις πιο στενές σχέσεις σας ή ίσως να συναντήσετε ακόμη και ένα σύντροφο ψυχής ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη που ταιριάζει απόλυτα με τον νέο αναδυόμενο εαυτό σας. Οι εκλείψεις πάντα φέρνουν το απροσδόκητο, έτσι μπορεί να συναντήσετε αυτό το πρόσωπο όταν δεν ψάχνετε καν.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019: Εάν ελπίζατε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, δεν υπάρχει καλύτερη χρονιά από αυτή καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας παρακινεί να γυρίσετε σε μια νέα, πιο καθαρή σελίδα σχετικά με την προσωπικότητά σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να πιεστείτε, καθώς οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν ξαφνικά γεγονότα που μας ωθούν να κάνουμε μια αλλαγή. Αν έχετε μια στασιμότητα στη ζωή σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας ωθήσει προς μια ενδιαφέρουσα ζωή, προχωράτε προς τα εμπρός με τη βοήθεια των φίλων σας και της οικογένειάς σας, ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα. Μείνετε μακριά από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας, κι αν κάποιος φίλος σας ρωτήσει από που προέρχεται η λάμψη σας, δείξτε του τη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019: Με αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, επίκειται μια κοσμική αλλαγή στο μέτωπο των οικείων σχέσεων σας ή/και των συνεργασιών σας. Έντονα κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στο προσκήνιο τα οποία αν δεν τεθούν υπό έλεγχο οδηγούν σε μια τρισδιάστατη μάχη, με αυτονόητο το αποτέλεσμα. Κανείς δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί ή ακόμα και να κάνει μια μικρή παραχώρηση. Αυτή η διχόνοια και η ένταση προέρχεται από την ανάγκη σας να υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας και να προβάλετε την αληθινή ταυτότητά σας. Ίσως ακόμα η επαγγελματική σας ζωή και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας δεν αφήνουν χρόνο για τις σχέσεις σας ή ακόμα και για δέσμευση με τον αγαπημένο σας, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει.

ΛΕΩΝ
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είναι όλα σχετικά με το ποιόν γνωρίζετε καλά στην εργασία σας, κι αυτό σας το επισημαίνει ο Ουρανός ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας, σας συμπαρασύρουν προς τα κάτω; Αναζητάτε την ελευθερία σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Απαιτείται αγώνας εκκαθάρισης (ή κάψιμο κάποιων γεφυρών) κι αυτό θα μπορούσε να είναι αναπόφευκτο. Το δυναμικό και τολμηρό ζώδιό σας θέλει να φτάσει το στόχο του με κάθε τίμημα. Αποφύγετε να δημιουργήσετε δράμα και να κάνετε διασπαστικές ενέργειες. Ναι, κάποια ζητήματα στην εργασία σας πρέπει να ξεκαθαρίσουν, αλλά με τον εγωισμό και την αλαζονεία σας οι άνθρωποι δεν σας υποστηρίξουν. Αποφύγετε συναδέλφους ή συνεργάτες που πατούν τα κουμπιά σας ή σας προκαλούν θυμό και οργή. Και περιορίστε τη δική σας τάση να παίζετε το συνήγορο του διαβόλου, καθώς θα μπορούσατε να καταστρέψετε μια επαγγελματική σχέση με αυτό τον τρόπο.

Από τη θετική πλευρά, με τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας, ένας από τους φίλους σας μπορεί να σας βρει εφαρμογές που διευκολύνουν το έργο σας. Αν κυνηγούσατε καιρό τώρα έναν ηγετικό ρόλο, κάποια αλλαγή στην εργασία σας θα μπορούσε να σας κάνει αφεντικό. Μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας δίκτυο, ή ακόμη και μια θέση που βλέπετε τυχαία στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα πάρετε μια συγκλονιστικά θετική απάντηση από μια εργασία που ήταν στο στόχο σας. Ταυτόχρονα, ο Ουρανός σας ζητά να σκεφτείτε πιο λογικά και θέλει να καταλάβετε ότι με διανοητική επεξεργασία των λόγων και των ενεργειών σας, θα πετύχετε ό, τι ζητάτε. Για να γίνει όμως αυτό, προσπαθήστε να δράσετε τόσο με λογική όσο και με σεβασμό προς τους άλλους.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):Με τον σοβαρό Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, καλείστε να αποβάλετε κάποιες αυτοκαταστροφικές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν εξαλείψετε τις τοξίνες από τη διατροφή σας και δώσετε προσοχή σε όλα όσα τροφοδοτούν με θετική ενέργεια ό, τι πιο πολύτιμο έχετε, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας (και αυτό περιλαμβάνει να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις). Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση με την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο ή την επίβλεψη ενός διατροφολόγου. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι από τη φύση του χαρούμενο και αισιόδοξο, ίσως πιεστείτε προκειμένου να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής.

Εξαλείψτε το άγχος – όσο είναι δυνατόν – δεν μπορείτε να αντέξετε την αρνητική ενέργεια και τις νευρώσεις των άλλων ανθρώπων, καθώς θα νιώσετε δυσλειτουργία στην καθημερινή σας ζωή. Είστε εσείς υπεύθυνοι για την καλή διάθεσή σας, έτσι θεσπίστε όρια με τους άλλους ή ακόμα απομακρυνθείτε από όσους γεμίζουν τη ζωή σας με κενότητα και απαισιοδοξία. Σίγουρα, αισθάνεστε καλά όταν πηγαίνετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, ειδικά όταν όλοι επιθυμούν την ανοιχτόκαρδη και συμπαθητική παρέα σας. Ωστόσο, αν δεν προφυλάξετε εσείς τον εαυτό σας, κανείς δεν θα το κάνει. Θεσπίστε κανόνες με τους γύρω σας για να προστατευθείτε, στο όνομα της διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας σας και της αρμονίας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Με τον αισιόδοξο Δία να κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε πραγματικά μεγάλα όνειρα στην αγάπη, ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο άλμα. Οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες είναι ένα βασικό θέμα το τρέχον έτος. Κάτω από την τύχη του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που πραγματικά σας εμπνέει με τη φιλοσοφία του και τις πεποιθήσεις του, κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος σας, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε είδους θύελλες και ταραγμένα νερά για να βρείτε και πάλι την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αυτό το άτομο θα μπορούσε να έχει μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στα πάντα και να σας θεωρεί πολύτιμους και ανεκτίμητους στη ζωή του. Έχετε να μάθετε πολλά από αυτό το πρόσωπο, αρκεί να αγωνιστείτε για την αγάπη του.

Τίποτα δεν μπορεί τώρα να σας κρατήσει πίσω από τα μεγάλα οράματά σας, εκφράζετε το παθιασμένο και εκφραστικό ταπεραμέντο σας. Αυτή είναι η στιγμή σας για να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε. Έχετε ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, χαίρεστε την κάθε στιγμή, συγκεντρώνετε γύρω σας τόσο κόσμο! Και αισθάνεστε ελεύθεροι να είστε όσο ριζοσπαστικοί θέλετε, αφού η πρόθεσή σας είναι να αφυπνίσετε τους ανθρώπους ή να προκαλέσετε το status quo. Ίσως ακόμα καταλήξετε να πακετάρετε τις βαλίτσες σας για την αγάπη, ενδεχομένως με κάποιον/α στο εξωτερικό ή από ένα διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Και επειδή ο πέμπτος οίκος διέπει επίσης τη δημιουργικότητα, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ευρύτερη προσοχή από το κοινό σας, προβάλλοντας ένα δημιουργικό έργο και εισπράττοντας επαίνους και χειροκροτήματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας έρχεται με μια δραματική αλλαγή στη ζωή σας, δεδομένου ότι απώτερος στόχος σας είναι τώρα η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών. Ίσως εσείς δημιουργήσετε μια αναταραχή προκειμένου να αφήσετε την παλιά σας ζωή και να ξεκινήσετε μια νέα. Καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και εγκράτεια. Πρώτα απ’ όλα, το άγχος είναι προσωρινό. Δεύτερον, αυτές οι εξελίξεις, ανεξάρτητα από το πως νιώθετε γι’ αυτές, προϋπήρχαν σε ένα υπόγειο επίπεδο εδώ και πολύ καιρό. Να είστε δυνατοί και να μη φοβάστε, δείτε τι θα επακολουθήσει. Μετά από όλα όσα ειπωθούν και γίνουν, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν ξέρει τι είναι καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Με τον απατηλό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία κάνετε ή συνεργασία, δεν σημαίνει κάτι ένα καυτό φιλί ή μια φαινομενικά εγκάρδια χειραψία. Δεν είναι καιρός να κάνετε υποθέσεις, ούτε και να είστε φιλεύσπλαχνοι και συμπονετικοί, θα υποφέρετε από την λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για κάποιον ή κάτι, ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις. Με την φαντασία σας να καλπάζει, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και χάος. Αν είστε σε σχέση, θέστε τα όριά σας και μη στέλνετε ασαφή μηνύματα και πληροφορίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε αναλόγως αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς θα είναι έντονη τώρα, ακόμα κι αν το μυαλό σας μπορεί να λέει: «Όλα είναι εντάξει, ο σύντροφός μου δεν θα έκανε ποτέ αυτό».

Ίσως ένας συνεργάτης σας να έχει υπόγεια κίνητρα ή να προσπαθεί διακριτικά να σας υπονομεύσει ή να σας επιτεθεί. Μην παγιδευτείτε στα δίχτυα του και ξεκινήσετε διαμάχες. Αντίθετα, κοιτάξτε μέσα σας για να δείτε αν υπάρχει μια δική σας παράβαση η οποία έχει προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως πάλι να θέλετε να προσφέρετε στοργή και συμπόνοια στους γύρω σας, καθώς μπορεί να αισθανθείτε ενοχές ή υποχρέωση. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας ή να προσφέρετε οτιδήποτε, όχι πριν θέσετε σαφή όρια. Μπορεί ένα άτομο να βρίσκεται σε ανάγκη αλλά κι εσείς δεν θέλετε να νιώθετε ότι σας χρησιμοποιεί. Μήπως αισθάνεστε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αδικημένο από τη ζωή; Ή νιώθετε ευθύνη για τη μοίρα αυτού του ατόμου; Αυτό πιθανότατα αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση αυτή δεν είναι εξισορροπημένη και θα σας αποστραγγίσει συναισθηματικά (ή ακόμα και οικονομικά) εάν δεν ορίσετε σαφή όρια για το πόσο χρόνο, χρήμα και καλή θέληση μπορείτε να διαθέσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Ο πειθαρχημένος πλανήτης της ωριμότητας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, έτσι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πιο μακροπρόθεσμες και προσεκτικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή ή να πάρετε πιο σοβαρά ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο, ίσως με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα. Ο Κρόνος μας ανταμείβει για την αυτοπειθαρχία και την επιμονή. Επομένως, αν μπορείτε να αντέξετε τις δοκιμασίες στη σχέση σας – και σίγουρα μπορείτε, θα πάρετε την ευτυχία που περιμένετε από την άλλη πλευρά. Απλά μην προσπαθήσετε να κόψετε απότομα και σκληρά τις γέφυρες ή να εξαπατήσετε τον αγαπημένο σας. Για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε μια σχέση χρειάζεται χρόνος, θα βγείτε κερδισμένοι αν είστε υπομονετικοί.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις σας για κυριαρχία και έλεγχο, η επιθυμία σας για άμεση ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα είναι ισχυρή, αλλά μια μικρή αυτοσυγκράτηση θα ωφελήσει πολύ. Αυτή η αυστηρή επιρροή του Κρόνου θα μπορούσε να σας βοηθήσει και με άλλους τρόπους. Εάν είστε τύπος που παραβιάζει τα όρια όλων των ειδών (ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό ραντεβού) θα μπορούσατε να γίνετε πιο συνεπείς. Η διάρκεια και η μακροβιότητα της σχέσης σας εξαρτάται από την προθυμία σας να κάνετε πράξη όλα όσα υποσχεθήκατε, έτσι ακολουθείστε τους απλούς κανόνες της ηθικής ακεραιότητας και του σεβασμού προς τον άλλον και μη σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας με τον εγωισμό και την έπαρσή σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ανοίξτε την καρδιά σας. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θέλετε να οικοδομήσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας. Η διάθεσή σας ζωντανεύει και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια μακρινή μετακίνηση ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο. Αν είχατε κάποια ανεπίλυτα ζητήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή γονέα ή το παιδί σας, ο καλοπροαίρετος Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση πιο ανάλαφρα και θετικά, τώρα δεν ενεργείτε με οργή και θυμό, είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εάν πάλι όλα είναι καλά μεταξύ σας, ίσως κάνετε πιο συχνές επισκέψεις στους οικείους σας ή απλά ανοίγετε το σπίτι σας και φιλοξενείτε κάποια άτομα.

Ο κοσμικός Δίας σας στέλνει υποστήριξη για να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να αλλάξετε εντελώς την κατάσταση της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή ίσως δεχτείτε νέα άτομα στην κατοικία σας, διαμορφώνοντας μια νέα κατάσταση κοινής διαβίωσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής, μειώνονται οι συγκρούσεις, νιώθετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ανθίζουν, καθώς παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα. Μπορεί ακόμα κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να μετακινηθεί, να πωλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητο ή ακόμα να έχετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή βάζετε χρήματα για μια ανακαίνιση.

ΖΥΓΟΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Κάποιες οικείες σχέσεις σας ή μέλος της οικογένειάς σας

Keywords
νέα, επιρροή, υγιή, λύση, προσφορες, αναδιαρθρωση, προβάλλει, καιρος, σημαίνει, χρεος, φως, skype, εταιρεία, λεων, δραμα, πηγαίνετε, status, βγείτε, ειδήσεις, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, βγείτε, επιθυμιες, ακινητα, γνωση, διατροφη, δουλεια, εγκυμοσυνη, εργασια, θεμα, καθημερινη, καριερα, καταθλιψη, ονειρα, οροσημο, οριζοντες, παιχνιδια, πιεση, προγραμμα, σφαιρα, τρομακτικο, τυχη, υγεια, υγιεινη διατροφη, υψος, φυσικη, φως, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, αιγλη, αξιζει, ανθρωπος, αμφιβολιες, απλα, απωλεια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βαλιτσες, πηγαίνετε, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, δυναμη, δειτε, δικη, διχτυα, διχονοια, δοθει, δομη, διαδικτυο, δικτυο, δυναμικο, εγγραφη, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, υπαρχει, εκλειψη, εκτιμηση, ελευθερια, ενεργεια, ενθουσιασμος, εργα, εξελιξη, επενδυσεις, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ετος, ευθυνη, εφαρμογες, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, υποθεση, ηρεμια, θεα, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, καψιμο, κυμα, κινηση, κρονος, λαθος, λαμψη, λύση, μακρια, μασαζ, ματια, μηνυματα, μοιρα, μηδεν, μπορειτε, μυαλο, νομικη, προβάλλει, ξερετε, παντα, ογδοο, ουρανος, οικος, οικογενεια, ονομα, ορια, οραμα, οραματα, παιδι, παιδια, παθος, πηγη, πλουτωνας, ποσειδωνας, πρισμα, ψυχη, πτυχιο, ρολο, σιγουρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταυτοτητα, ταξιδια, ταση, τυπος, τι ειναι, τσουναμι, φαντασια, φιλι, φυση, φοβιες, χαος, χειροτερα, χρημα, χρονος, ωρες, αφεντικο, αυστηρος, αγωνας, ασφαλεια, ειλικρινεις, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, μπροστα, οργη, πληροφοριες, ποδια, σημαίνει, status, ταξιδι, τοξινες, τοξοτη, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα