Προβλέψεις Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι κοιτάζουν για εσάς και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν όποτε το χρειαστείτε. Δεν είναι η μέρα κατάλληλη για καβγάδες. Απολαύστε την τελευταία μέρα του χρόνου χωρίς να κάνετε αυθόρμητες κινήσεις που δεν είναι υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δοκιμάστε να περπατήσετε αντί να οδηγήσετε και επισκεφτείτε μέρη στην πόλη σας που δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε ξανά -αναφερόμαστε σε εσάς που δεν έχετε πάει κάποιο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας δυσκολεύουν σήμερα – απλά δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε ενοχλητικούς

ανθρώπους ή καταστάσεις. Οι δεξιότητές σας στη… διπλωματία είναι κορυφαίες και ανταποκρίνονται στην πρόκληση της αντιπαράθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να ξεμπερδέψετε νωρίς με την δουλειά και βγείτε να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τον ερχομό του νέου έτους.

ΛΕΩΝ

Χρησιμοποιήστε κάθε βοήθεια που χρειάζεστε σήμερα. Δεν είναι λάθος να την ζητήσετε από όποιον μπορεί να σας τη δώσει. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μην ασχοληθείτε με τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Φροντίστε τον, βρείτε τι να φορέσετε, κάνετε μια μάσκα ομορφιάς και βγείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μια φάση που δεν ξέρετε τι θέλετε στον ερωτικό τομέα και έτσι μπερδεύετε και τους άλλους που θέλουν να σας διεκδικήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ισορροπία δεν είναι ποτέ τρομερά εύκολη, αλλά τώρα μπορείτε να την χειριστείτε με ευκολία. Σκεφτείτε όλα όσα κάνατε το 2018 και μην υποκύψετε στο εξής στα ίδια λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για μια έντονη φυσική – αλλά και συναισθηματική – μεταμόρφωση που θα λάβει χώρα τις επόμενες εβδομάδες. Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές και πολύ ευχάριστες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα οι οποίες θα σας ηρεμήσουν και θα ξεχάσετε για λίγο τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θέλετε να δέχεστε εντολές από κανέναν αλλά δίνετε κι εσείς δικαιώματα στους άλλους με τη στάση σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και ζητήστε ένα συγγνώμη εφόσον ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσα νεύρα και να έχετε με θέματα που αφορούν στη δουλειά σας, αφήστε τα στην άκρη και συνεχίσετε να την κάνετε σωστά για να μην σας την πει το αφεντικό σας.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα