O hairstylist της Φαίης, Δημήτρης Στράτος σας προτείνει τα τρία ωραιότερα hair looks για το αποψινό ρεβεγιόν!

Τέλος τα ψέματα. Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από το 2019. Σήμερα το βράδυ πρέπει να είμαστε λαμπερές και τέλειες για να το υποδεχτούμε όπως του πρέπει. Μακιγιάζ και μαλλιά πρέπει να είναι συγκλονιστικά. Άλλωστε είναι η πιο σημαντική βραδιά της χρονιάς και εκείνη που το glam look επιβάλλεται.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα το χτένισμα δεν θέλω να ανησυχείτε. Ο Δημήτρης Στράτος, προσωπικός hairstylist και make up artist της Φαίης μας, σας προτείνει τα 3 ωραιότερα hair look. Επιλέξτε το αγαπημένο σας ανάλογα με το outfit αλλά και τη διάθεση.

Vague:

Το απόλυτο γιορτινό χτένισμα. Αν θέλετε να μοιάζετε με star του Hollywood αυτό είναι το καταλληλότερο χτένισμα. Μας παραπέμπει στη Rita Hayworth, είναι ρετρό και χαρίζει μια femme fatale γοητεία. Γίνεται πάντα με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών.

Super Sleek Low Bun: Ή αλλιώς χαμηλός σφιχτός κότσος. Ένα χτένισμα γα κάθε περίσταση και φυσικά για το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Είναι chic, κλασικό και συνδυάζεται με όλα τα look. H χωρίστα στη μέση είναι μεν αυστηρή αλλά παράλληλα χαρίζει μια σοφιστικέ νότα. Συνδυάστε τον με τα σωστά αξεσουάρ που σημαίνει μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Σινιόν: Ένας τέλειος κότσος αλλά όχι κλασικός ή επιτηδευμένος. Αντίθετα, ένα ατημέλητο σινιόν με όγκο στη κορυφή είναι ότι ωραιότερο για την περίσταση. Οι ελεύθερες τούφες στα πλάγια είναι η λεπτομέρεια που χαρίζει γοητεία στο χτένισμα.
Μια safe επιλογή για το βράδυ της Παραμονής. Συνδυάζεται τέλεια με φόρεμα που έχει κλειστό λαιμό!


Το μακιγιάζ έχει επίσης δημιουργήσει ο Δημήτρης Στράτος. Το winged eyeliner ταιριάζει τέλεια με το vague ενώ τα nude χείλη με την ένταση στα μάτια αναδεικνύονται με τον ωραιότερο τρόπο στο look με τον sleek κότσο. Στο ατημέλητο σινιόν τα χείλη έχουν την απόχρωση της Βουργουνδίας, η επιδερμίδα είναι λαμπερή και glam και τα ζυγωματικά υπέροχα τονισμένα.

Ακολουθήστε τον στα social media

Instagram, Facebook, Twitter, Youtube

Διαβάστε ακόμη:

Τα rose gold βερνίκια νυχιών είναι τέλεια για το Πρωτοχρονιάτικο party

Τα πιο απροσδόκητα beauty trends του 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα