Ημερήσιες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12

ΚΡΙΟΣ

Δικαιούστε την τελευταία ημέρα του 2018 να την περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για να υποδεχτείτε το Νέο Έτος μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσά σας θα σας δώσουν οριστικές απαντήσεις και λύσεις στα ερωτήματά σας και στις ανασφάλειές σας.ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη που κάνατε. Μην ψάχνετε για λύσεις στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα σχεδιάσετε την επαγγελματική σας πορεία για το νέο έτος.

Επισκεφθείτε τους συγγενείς σας και ανταλλάξτε τις ευχές σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίστε να ετοιμάζεστε για το Νέο Έτος και υποδεχθείτε το μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα βλέποντας τα πράγματα θετικά. Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και σ’ αυτό θα συμβάλει και η παρέα που επιλέξατε για να αποχαιρετήσετε το έτος. Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις στη σχέση σας, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές θέσεις σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφό σας. Προσέξτε γιατί δεν θα ανέχεται για πολύ αυτή τη συμπεριφορά. Υποδεχθείτε χαρούμενοι το Νέο Έτος και ανταλλάξετε τις ευχές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή με τα πρόσωπα που έλκουν το ενδιαφέρον σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η τελευταία ημέρα του 2018 θα σας βρει αρκετά αισιόδοξους. Καλό θα είναι να είστε εγκρατείς απέναντι σε τυχερά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε ευχάριστα μαζί με το σύντροφο και την οικογένειά σας ενώ η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσει όπου και αν βρεθείτε. Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τελευταία ημέρα του έτους προτιμήστε να την περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα με το σύντροφο και την οικογένειά σας. Στοιχεία μιας παλαιότερης εποχής, εισβάλλουν στην ερωτική σας ζωή θυμίζοντάς σας διάφορες καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάρτε τις αποφάσεις σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε. Οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν όπως και τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας θα είναι ερωτική. Δεν θα πρέπει κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας να χαλάσει αυτή τη καταπληκτική σας διάθεση. Σε έναν ευχάριστο και φιλικό χώρο φαίνεται να καλωσορίζετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την καινούργια χρονιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιδίωξη της εδραίωσης της οικονομικής σας θέσης ως παράγοντα ασφάλειας οδηγεί σε αναστατώσεις και σκεπτικισμό. Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση σας. Πλησιάστε το σύντροφό σας και μιλήστε του.

ΙΧΘΥΣ

Μην επηρεάζεστε από τους εξωγενείς παράγοντες. Θα βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Ιχθύων σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

The post Ημερήσιες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα