5 λάθη στα μαλλια που σας προσθέτουν χρόνια!

Eντοπίστε ποια είναι αυτά τα λάθη, ώστε να μην τα επαναλάβετε για να αποκτήσετε ανανεωμένη και λαμπερή όψη και να δείχνετε πιο νέες.

1. Τα αφήνετε πολύ μακριά
Τα μακριά μαλλιά καλό είναι να υιοθετούνται από γυναίκες νεότερης ηλικίας, ακριβώς γιατί αναδεικνύουν περισσότερο την ανεμελιά που τις χαρακτηρίζει. Όσο μεγαλώνετε, προτιμήστε hairstyles, πιο κοντά, διότι έτσι θα κολακεύσετε περισσότερο το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας, ενώ ταυτόχρονα θα προσδώσετε στην εμφάνισή σας μεγαλύτερη κομψότητα και γοητεία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Γαλλίδες προτιμούν τα κοντά καρέ.

Λύση: Βρείτε το

french girl που λατρεύετε και πηγαίνετε στο hair salon με μια φωτογραφία του, για να τη δείξετε στον hair stylist σας και να σας χαρίσει το τέλειο look.

2. Διατηρείτε για πολύ καιρό το ίδιο κούρεμα
Το να έχετε το ίδιο κούρεμα για πολλά χρόνια σίγουρα δε σας βοηθάει, γιατί πολύ απλά οι τάσεις στα μήκη αλλάζουν συνεχώς και δεν είναι σωστή κίνηση να μένετε στο παρελθόν, καθώς έτσι σας προσθέτετε έξτρα χρόνια. Μάλιστα, η αλλαγή μήκους θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να δείχνετε πιο νέες απ’ ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

Λύση: Ενημερωθείτε για όλα τα hair trends και ζητήστε από τον hairstylist να σας πει, εάν αυτό που έχετε κατά νου ταιριάζει και κολακεύει το σχήμα του προσώπου σας.

3. Δεν τα στεγνώνετε σωστά
Όταν δε στεγνώνετε και δεν περιποιείστε σωστά τα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε ένα ατελές hair look, με φριζαρισμένες τρίχες, ακανόνιστες μπούκλες, ειδικά εάν έχετε σγουρά μαλλιά, και όγκο. Όλα αυτά θα σας προσθέσουν περισσότερα χρόνια και δεν το θέλετε αυτό.

Λύση: Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τα ισιώσετε στεγνώνοντάς τα με μια μεγάλη βούρτσα, ενώ πιστεύετε ότι δεν πιάνουν τα χέρια σας, καλό είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με τον hairstylist.

4. Επιλέγετε το λάθος χρώμα μαλλιών
Η απόχρωση που θα πρέπει να επιλέξετε για τα μαλλιά σας, καλό είναι να συμβαδίζει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Αφήστε για λίγο τα trends στην άκρη και δείτε τι σας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Από κόκκινο ή χάλκινο και ανοιχτό ξανθό μέχρι σκούρο καστανό και μαύρο, θα βρείτε οπωσδήποτε τον τέλειο για εσάς τόνο.

Λύση: Ζητήστε από φίλες και άλλα πρόσωπα που σας γνωρίζουν πολύ καλά, ποια απόχρωση μαλλιών θεωρούν πως σας ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητά σας κι έπειτα ζητήστε από τον colorist σας να σας πει εάν συμφωνεί ή όχι και εάν ταιριάζει με τα χρώματα του δέρματός σας, για να προχωρήσετε ανάλογα.

5. Αφήνετε τη βαφή μαλλιών να ξεθωριάσει
Σίγουρα οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις δε σας επιτρέπουν να επισκέπτεστε τόσο συχνά όσο θα θέλατε το κομμωτήριο, με αποτέλεσμα η βαφή -όποια κι αν είναι αυτή- να ξεθωριάζει και να σας κάνει να δείχνετε απεριποίητη και άρα μεγαλύτερη ηλικιακά.

Λύση: Μπορείτε, λοιπόν, να βάλετε υπενθύμιση στο κινητό σας ή να σημειώσετε σε μια ατζέντα πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκεφθήκατε το hair salon, ώστε να κανονίσετε να πάτε 20-30 μέρες μετά, κρίνοντας πάντοτε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χρώμα σας.

The post 5 λάθη στα μαλλια που σας προσθέτουν χρόνια! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα