Tα basic καλοκαιρινά κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου! (VIDEO)

H γνωστή You Tuber Shea Whitney μοιράζεται μαζί μας τα 10 basic κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η ντουλάπα μας φέτος το καλοκαίρι.

#1. Τα λευκά t-shirts είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα αυτό το καλοκαίρι. Θα τα φορέσεις με τζιν, με σορτσάκια,

με μίνι φούστες και μέσα από αμάνικα φορέματα.

#2. Ένα μπλε στενό τζιν είναι ακόμα ένα basic κομμάτι που θα σε βολέψει πολύ σε πολλές περιστάσεις. Συνδύασε το τζιν σου με μπλουζάκια με puffy sleeves σε έντονες και παλ αποχρώσεις.

#3. Η Shea υποστηρίζει πως ένα ζευγάρι nude πέδιλα είναι ό,τι πρέπει για τους γάμους και τις επίσημες εμφανίσεις μας μέσα στο καλοκαίρι και έχει απόλυτο δίκιο.

#4. Μπορεί οι γόβες να φοριούνται περισσότερο τον χειμώνα αλλά αυτό το καλοκαίρι σχεδιαστές, celebrities και fashionistas επιμένουν πως τα συγεκριμένα παπούτσια είναι από τα πιο αγαπημένα μας. Φόρεσε τις γόβες σου με τζιν παντελόνι, με φορέματα αλλά και με μίνι σορτς και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου. Η Shea προτείνει να ποντάρεις σε ένα μαύρο ζευγάρι αλλά εμείς θα σου συνιστούσαμε να επενδύσεις σε μια παστέλ απόχρωση.

Δες στο παρακάτω βίντεο μερικά ακόμα basic κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Δες πόσο κοστίζουν τα νυφικά πέδιλα της Τζένης Μπαλατσινού!- Η παρουσιάστρια φόρεσε στον γάμο της τα πιο ωραία πέδιλα!

Αυτές είναι οι 7 πιο hot τάσεις του φετινού Καλοκαιριού!- Θα τις λατρέψεις και θα θέλεις να τις υιοθετήσεις κι εσύ ASAP

Τα smocked φορέματα και tops κατακτάνε το instagram και γίνονται viral!- Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα