Τι προβλέπουν τα άστρα από 24.6-1.7.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στον έρωτα και να εκφράσεις με έντονο και θεατρικό τρόπο τα συναισθήματά σου. Απώτερος σκοπός είναι να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εγωκεντρικές τάσεις και πομπώδεις εκφράσεις που το πιθανότερο είναι

να ενοχλήσουν. Έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις και ότι αφορά την τέχνη, καθώς η έμπνευση είναι στα ύψη και οι κινήσεις που μπορεί να δρομολογήσεις σου δίνουν την ευκαιρία για άκρως θετικές εξελίξεις.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρεις ρίσκο, να είσαι βέβαιος όμως ότι αν εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και καταβάλεις τη δική σου προσπάθεια οι εξελίξεις θα είναι θετικές και το αντίκτυπο μπορεί να είναι ευεργετικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι αυτή την εβδομάδα σε προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να συμβαίνουν καταστάσεις και να προκύπτουν γεγονότα που σηματοδοτούν μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό πεδίο. Καλό είναι να περιορίσεις νευρικότητα και ένταση γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε προστριβές που θα σου στοιχίσουν τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως και ακίνητης περιουσίας, καθώς δείχνεις να έχεις κατανόηση και έντονη διαίσθηση για το πώς πρέπει να χειριστείς την οποία κατάσταση προκύψει. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τους άλλους, καθώς έχεις την τάση να υιοθετείς προβλήματα κάτι που επιβαρύνει την ψυχολογία σου και σε οδηγήσει εσωστρέφεια. Καλό είναι να προσπαθείς να βοηθήσεις όποιον χρειαστεί, όμως να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεται έτσι ώστε να προστατεύεις και τον εαυτό σου.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αιφνίδιες αποδράσεις ή ξαφνικές προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπορούν να γεμίσουν τις μέρες και να απογειώσουν τη χαρά και το κέφι. Το βέβαιο είναι ότι η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι χαρακτηριστική και μπορεί να πρωταγωνιστήσεις επηρεάζοντας και τους γύρω σου και ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δημοφιλία σου.

Η εβδομάδα αυτή προηγείται της πρώτης Έκλειψης του καλοκαιριού της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο στις 02.07 που μπορεί να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και μία νέα αρχή σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις που μπορεί να είναι καρμική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
αλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 και η αντίληψη γίνεται γρηγορότερη από ποτέ καθώς έχεις την ευκαιρία να γραφτείς και να καταλάβεις άμεσα πως πρέπει να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση που Πιθανόν να προκύψει με τον κοντινό σου περίγυρο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η πειθώ σου είναι αυτά που πρωταγωνιστούν και μπορούν να δημιουργήσουν ένα Πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου. Έφυγε την τάση για το κοινωνικό σχολιασμό Γιατί δεν αποκλείεται να σε βάλει σε μπελάδες.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που να έρθουν στο προσκήνιο και να έχουν σχέση με τα οικονομικά σου. Παρελθούσες προτάσεις μπορεί να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, καλό είναι να εκμεταλλευτείς ότι προκύψει, καθώς οι θετικές από πλευράς σου κίνησης θα έχουν αισιόδοξο αντίκτυπο στην οποία κατάσταση. Πιθανές είναι οι εκπλήξεις που θα απογειώσουν το πάθος στην ερωτική σου ζωή.

Να θυμάσαι ότι βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται καταστάσεις και συμβαίνοντα της παρούσας περιόδου να είναι καρμικά για την πορεία aπό εδώ και στο εξής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και η σκέψη γίνεται πιο αργή και περισσότερο αδιάλλακτη, καθώς επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και την ανασφάλεια που μπορεί να σου δημιουργήσει η οικονομική σου ευχέρεια ή με. Πλάνα για νέους πόρους εισοδήματος μπορεί να υπάρξουν, καθώς σχεδιάζεις με αργό και υπεύθυνο τρόπο κάθε σου βήμα και το πιθανότερο είναι να πετύχεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των πραγμάτων με τον τρόπο που κίνησε. Προσπάθησε να μην είσαι άκαμπτος και ξεροκέφαλος γιατί έντονες είναι οι αντιδράσεις των γύρω σου και κυρίως του συντρόφου σου.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα γεννήσουν νέες ιδέες σε επίπεδο συνεργασιών και θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τη ζωή σου. Ξαφνικές προσκλήσεις από την παρέα σου μπορεί να είναι άκρως ευεργετικές για το κέφι σου και εκφράζοντας με δυναμισμό απόψεις και σκέψεις έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με την προσωπικότητά σου και να δημιουργήσεις ένα κύμα στήριξή σου.

Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα σε προετοιμάζει και μπορεί να νιώθεις την ένταση της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και θα σε ωθήσει το να δεις κατάματα τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να αφήσεις ανοίγοντας μία νέα πόρτα στη ζωή και στην προσωπική σου πορεία.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 27.06 και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και χαμένων σκέψεων. Τώρα δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που πιστεύεις και να υπερασπιστείς με πάθος τις ιδέες σου, κάτι που θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρορμητική σκέψη και γρήγορη αντίληψη θα σε οδηγήσει σε δυναμικές αποφάσεις και σε νέες συνεργασίες που μπορούν να δώσουν πολλά. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεσαι έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείσαι με πράγματα που δεν πρέπει, καθώς παίρνεις προσωπικά ότι γίνεται γύρω σου ενώ δεν σε αφορά.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στην εργασία όμως σου δίνει παράλληλα την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείς δεόντως και να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα. Ευκαιρίες και πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και μπορούν μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που Καλό είναι να εκμεταλλευτείς γιατί θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται έντονη και μπορεί να φέρει πολλά ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο, καθώς προετοιμάζεσαι για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και που θα φέρει στο φως διεργασίες και θέματα που μπορεί να μην είχες αντιληφθεί ή να σου απέκρυπταν ωθώντας σε σέ μία νέα αρχή μακριά από ότι σε καταπιέζει ψυχολογικά και σε οδηγούσε στη θλίψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και πιθανά να αρχίσεις να χάνεσαι στις σκέψεις σου, καθώς ο συναισθηματισμός θολώνει το μυαλό σου. Τραύματα και συμβάντα του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να ανεβάσουν κατακόρυφα τις ευαισθησίες σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι για να μπορέσεις να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, διαφορετικά αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μία σειρά λαθών που θα σε εκθέσουν. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την τέχνη, τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις την περίεργη διάθεσή σου.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις που θα σε αιφνιδιάσουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες ,καθώς δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που πιθανά να επενδύσουν και να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε όποια προσπάθεια σου. Τα φιλικά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν, γι’ αυτό πιθανές είναι οι προτάσεις που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από συμβατικά πράγματα και τη ρουτίνα.

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι αυτή η εβδομάδα είναι έντονη λόγω της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, της Ηλιακής Έκλειψης τον Καρκίνο στις 02.07 που πιθανά να σε ωθήσει στο να δεις σχέδια και φιλοδοξίες με άλλο μάτι και να θέσεις νέους στόχους με τη βοήθεια φιλικών του προσώπων.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και στρέφεις την προσοχή σου στις φιλικές παρέες, καθώς επιδιώκεις κυρίως να επικοινωνήσεις μαζί τους για να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που μπορεί να έχεις. Η επαναστατική σου σκέψη κάνει εντύπωση σε όποιο περίγυρο κι αν βρεθείς και πολλοί είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν μαζί σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να γίνεσαι εριστικός ή απαξιωτικός με πρόσωπα δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα ή εκφράζουν διαφορετικά πράγματα γιατί αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά το φιλικό πεδίο.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί η σημαντική προσπάθεια, η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σου και να υπάρξει ικανοποιητική αύξηση σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι με τον τρόπο που κινείσαι στην καριέρα σου εντυπωσιάζεις και είναι βέβαιο ότι επηρεάζει σημαντικά τόσο τους ανωτέρους όσο και σπουδαία πρόσωπα του επαγγελματικού τομέα.

Καλό είναι να θυμάσαι βέβαια ότι αυτή η εβδομάδα προηγείται της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο στις 02.07 που σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα και μπορεί να σου δοθούν σημαντικές δυνατότητες για την προσωπική σου εξέλιξη πάντα υπό το πρίσμα της σκληρής δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σχέδια στην καριέρα σου, καθώς η ορθολογική σκέψη και ο τρόπος που κινείσαι μπορούν να φέρουν σπουδαία αποτελέσματα. Συζητήσεις για καλύτερη εξέλιξη σου ή η ανώτερη θέση στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές, να είσαι προετοιμασμένος για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αλλά και να δείξεις τις δυνατότητές σου. Αυτό θα πρέπει να περιορίσεις είναι την αδιαλλαξία γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε φέρει σε συγκρούσεις και μπορεί να βάλει εμπόδια στα σχέδιά σου.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει ευκαιρίες σε ότι αφορά την πνευματική σου εξέλιξη, σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, ζητήματα νομικής φύσεως που ασχολείσαι αλλά και επαφές με το εξωτερικό καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι αν καταβάλεις και εσύ τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες. Πιθανές είναι οι ξαφνικές προτάσεις για διασκέδαση που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος αλλά και θα σου δώσουν τη διάθεση να ερωτοτροπήσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι ή με νέες γνωριμίες.

Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την έλευση της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο στις 02.07 που θα σου δώσει την ευκαιρία για να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον και πρόσωπα που πιθανά σε πίεζαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.06 και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και την ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, να αφήσεις πίσω ότι σε κρατάει στη ρουτίνα και στην καθημερινότητα. Πιθανές είναι οι επαφές και τα ταξίδια με πρόσωπο του εξωτερικού που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι αυθάδης στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και να μην φανατίζεται υποστηρίζοντας τις ιδέες σου. Σημαντικό είναι επίσης να καταλάβεις ότι μπορεί να γίνει αμελής με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αυτό όμως πιθανά να σε εκθέσει γι’ αυτό καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές στη σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Πιθανή είναι επίσης μία ξαφνική αύξηση λόγω της εργατικότητας και της προσφοράς σου, αφού φαίνεται να αναγνωρίζεται όλο αυτό που έχεις προσφέρει στη δουλειά. Το πάθος αφορά στη σχέση φρόντισε να αφήσεις πίσω σου καχυποψία και ζήλεια.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις από αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σου δίνει σημαντικό κίνητρο για νέα ξεκινήματα που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, καθώς επιδιώκεις περισσότερο να παρατηρείς και λιγότερο να μιλάς θέλοντας έτσι να αντιλαμβάνεσαι τι πραγματικά γίνεται σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η αίσθησή σου είναι έντονη και αυτή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την καχυποψία γιατί είναι αυτή που θα φέρει εμπόδια στην όποια εξέλιξη. Πίστεψε σε αυτό που έχεις και είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο κερδισμένος.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Γεγονός είναι σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα ότι θα σου δοθούν δυνατότητες για την προώθηση νέων ευκαιριών, αρκεί και εσύ να κάνεις κινήσεις προς τη θετική κατεύθυνση επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι να σημειωθεί ότι αυτή η εβδομάδα προηγείται της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και μπορεί να σημάνει για εσένα μία σημαντική νέα αρχή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε επιφορτίσει ευθύνες και σκληρή δουλειά, όμως θα παίξει καθοριστικό και καρμικό ρόλο από δω και στο εξής την πορεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 και επικεντρώνεσαι κυρίως σε συζητήσεις που προκύπτουν σε ότι αφορά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς αυτό που επιδιώκει είναι να επικρατήσει ηρεμία και να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ εσού και του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Η δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ποιες προτάσεις μπορούν να αποδώσουν για εσένα τα μέγιστα είναι υπαρκτή, γι’ αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι πρέπει να εκφράζεις ανάγκες, σκέψεις και ιδέες γιατί είναι πιθανό να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις, κάτι που του σε καταπιέζει.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ξαφνικές προτάσεις εργασιακό επίπεδο που μπορεί να ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο για εσένα ή να σηματοδοτούν την εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει και εσύ να δείξεις διάθεση να εκμεταλλευτείς την όποια πρόταση προκύψει για να μπορέσεις να κινηθείς προς θετική κατεύθυνση.

Άλλωστε, η εβδομάδα αυτή είναι καταλυτική σε ότι αφορά εργασιακά και καθημερινά θέματα καθώς προηγείται της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο στις 02.07 που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας σε ότι αφορά τη δουλειά και το τι θέλεις να κάνεις από δω και στο εξής.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 και καλείσαι πιθανά να δώσεις λύσεις σε καθημερινά ζητήματα και αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο. Σημαντικό ότι μπορείς να διακρίνεις άμεσα τι πρέπει να γίνει, καθώς μπορείς να αντιληφθείς τη λεπτομέρεια αλλά και να αποφασίσεις γρήγορα προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείς για την επίλυση του οποίου ζητήματος προκύψει. Πιθανό είναι βέβαια να γκρινιάζεις και να αγχώνεσαι, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς γιατί αυτό μόνο συγκρούσεις μπορεί να φέρει κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να σε αιφνιδιάσει θετικά με προσκλήσεις για διασκέδαση και ξεφάντωμα, αλλά και πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Μη μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή την παρέα σου που μπορεί να σου δοθεί αιφνιδιάστηκα γιατί είναι αυτή που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Ιδέες και προτάσεις σε ότι αφορά τη δημιουργία και την τέχνη είναι πολύ πιθανές.

Είναι δεδομένο ότι προετοιμάζεσαι αυτή την εβδομάδα για την έλευση της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και που πιθανά να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Η σταθερότητα στις σχέσεις θέλει πολλή δουλειά και οι υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν θα σε οδηγήσουν στην δική σου προσωπική εξέλιξη, γι’ αυτό και η εποχή είναι άκρως καρμική.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 24.6-1.7.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, θεατρο, νέα, δεόντως, φως, θλίψη, επηρεάζει, προσφορες, αγχώνεσαι, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, δυνατα, θλίψη, βημα, γνωμη, δουλεια, εργασια, ζηλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, πλαισιο, φως, ψυχολογια, αγχώνεσαι, αυξηση, ασχολεισαι, βοηθεια, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, δεδομενο, δεόντως, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δοθει, δωσει, ευκαιρια, εκλειψη, εκφρασεις, εβδομαδα, εμπνευση, εξελιξη, επηρεάζει, εποχη, εριστικος, ερμης, ερχονται, εφυγε, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρεμια, θετικη κατευθυνση, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, κυμα, μαζι σου, μακρια, ματι, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξεφαντωμα, παντα, ο ηλιος, παιδια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, πρισμα, πορτα, ρισκο, ρολο, σεμιναρια, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, δωσεις, ευχερεια, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα