Έπος! Ο Jim Carrey θα υποδυθεί τον Dr. Robotnik στη ταινία Sonic!

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά μια ταινία, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο σύμπαν του Sonic, η οποία σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές θα κάνει χρήση τόσο κανονικών ηθοποιών (live action) όσο και CGI ηρώων. H ταινία βρίσκεται σε αυτή τη φάση στο στάδιο της προ-παραγωγής και σίγουρα όσο θα περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε περισσότερα τόσο για το cast, αλλά και για το story.

Και μπορεί για το σενάριο οι υπεύθυνοι να τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο όπως έγινε γνωστό και επισήμως ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μοχθηρό (και αιώνιο villain του Sonic) Dr. Robotnik, δεν είναι άλλος από τον εκπληκτικό κωμικό Jim Carrey!

Ace Ventura, The Mask, Dumb and Dumber, Grinch, Bruce Almighty είναι ορισμένες από τις ταινίες που φέρουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου (και θεοπάλαβου) Carrey. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Jim Carrey κατά τη διάρκεια ενός panel που αφορούσε στην προώθηση του νέου τηλεοπτικού Show του, ονόματι «Kidding». Αν και ο ίδιος δεν θέλησε να πει περισσότερα, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η νέμεσις του Sonic θα είναι… live-action, δηλαδή με σάρκα και οστά. Παράλληλα, χωρίς να υπάρχει κάτι το επιβεβαιωμένο ο ηθοποιός που ακούγεται ότι θα κάνει το voice-acting του CGI Sonic θα είναι ο Ben Schartz, o οποίος στο παρελθόν έχει συνδεθεί με αρκετά voice-overs. Είναι άγνωστο το πότε θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το εν λόγω project ή το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όμως κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει και πολύ…

The post Έπος! Ο Jim Carrey θα υποδυθεί τον Dr. Robotnik στη ταινία Sonic! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα