Οι developers του PUBG παραδέχονται τα προβλήματα του και ξεκινούν bug-fixing καμπάνια!

To PUBG μπορεί να ξεκίνησε την τρέλα των battle royale games, αλλά η πορεία του δεν ήταν ανάλογη με του Fortnite που σαρώνει. Όπως και να ΄χει γύρω από το PUBG έχει αναπτυχθεί μία ισχυρή και πολυπληθής community, η οποία συγχρόνως όμως είναι και ιδιαιτέρως απαιτητική. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που σε official forums

του παιχνιδιού πέφτει το κράξιμο της αρκούδας εξαιτίας των αρκετών τεχνικών προβλημάτων και των bugs που δεν αφήνουν τους gamers να χαρούν το PUBG όπως πρέπει.

Οι developers βλέποντας ότι αυτές οι «φωνές» διαμαρτυρίας έγιναν υπερβολικά πολλές αποφάσισαν να δράσουν, παραδεχόμενοι σε πρώτη φάση την προβληματική φύση του γνωστού online παιχνιδιού. Στο πλαίσιο λοιπόν της διόρθωσης και της βελτίωσης του παιχνιδιού ξεκίνησαν μία καμπάνια που έχει σαν στόχο να ενημερώνει την community για τα διάφορα fixes που πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλέον οι δημιουργοί του γνωστού παιχνιδιού. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ένα micro-site, το οποίο έχει σαν στόχο να βελτιώσει την σχέση ανάμεσα στην PUBG Corp. και την community. Ήδη από το Update 19 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθούν τα γραφικά του παιχνιδιού, με τους developers να προχωρούν και σε άλλες αλλαγές. Φυσικά όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν αρκετοί gamers που επικροτούν την προαναφερθείσα ενέργεια της PUBG Corp. και άλλοι που… συνεχίζουν το κράξιμο!

The post Οι developers του PUBG παραδέχονται τα προβλήματα του και ξεκινούν bug-fixing καμπάνια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα