Το νέο trailer του Shadow of the Tomb Raider εστιάζει στην “έξυπνη” μάχη!

Η Square Enix με τη νέα περιπέτεια της Lara Croft, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς φιλοδοξεί να καταστήσει το Shadow of the Tomb Raider ως το πιο «πλούσιο game» της αγαπημένης video

game περσόνας. Οι developers έχουν σαν στόχο να αναβαθμίσουν όλα τα aspects του gameplay, αλλά και να παρουσιάσουν έναν κόσμο που θα ξεχωρίζει για την ζωντάνια του, για αυτό και το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα από σύντομα gameplay videos μας παρουσιάζουν το τι μας… περιμένει στο επερχόμενο Tomb Raider.

Το πιο πρόσφατο gameplay video που κυκλοφόρησε επικεντρώνεται στους μηχανισμούς του combat, ένας τομέας του παιχνιδιού, ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε έχει δουλευτεί πάρα πολύ από τους developers. Η «καμουφλαρισμένη» Lara φαίνεται να χρησιμοποιεί και να εκμεταλλεύεται με άριστο τρόπο το φυσικό περιβάλλον, εφαρμόζοντας stealthy τεχνικές, αλλά και χτυπήματα χειρουργικής ακρίβειας που ξαπλώνουν με τη μία τους αντιπάλους της στο έδαφος. Παρατηρώντας το σύντομο αυτό video είναι εμφανές ότι οι developers έχουν δώσει μπόλικο βάθος στον τρόπο με τον οποίο η Lara αντιμετωπίζει τους εχθρούς της και όπως θα δείτε ο συντονισμός και οι έξυπνες κινήσεις δείχνουν να είναι το πάν. Το Shadow of the Tomb Raider κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και κάτι μας λέει ότι θα αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς!

The post Το νέο trailer του Shadow of the Tomb Raider εστιάζει στην “έξυπνη” μάχη! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα