Πρώτο δείγμα από το The Surge 2

Όχι μια τόσο «τυπική βόλτα» στο πάρκο.

Η Focus Home Interactive και η Deck 13 –publisher και δημιουργός αντίστοιχα- κυκλοφόρησαν το πρώτο gameplay trailer από το The Surge 2, παρουσιάζοντας τη δράση του Action/ RPG τίτλου, ο όποιος αναμένεται να βρεθεί στα καταστήματα μέσα στο 2019. Το trailer μεταφέρει τους παίκτες σε έναν νέο και

αινιγματικό τομέα, με την ονομασία «Park», όπου ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με περισσότερα μηχανήματα με τσεκούρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Διατηρώντας το σύστημα που έκανε «μοναδικό» το πρώτο The Surge, όπως το μηχανισμό στόχευσης και αποσυναρμολόγησης των άκρων και την "βαθιά εξέλιξη του χαρακτήρα", το The Surge 2 υπόσχεται να βασιστεί σε αυτά τα θεμέλια με βελτιώσεις, σε ένα νέο αστικό περιβάλλον με "πιο φιλόδοξο σχεδιασμό επιπέδων" και με τη χρήση της αναβαθμισμένης μηχανής γραφικών FLEDGE.

Σύμφωνα με τις δυο εταιρείες, οι μάχες θα είναι ακόμη πιο βίαιες και τακτικές, με advanced dodge σύστημα, directional parrying και μοναδική συμπεριφορά της AI. Τέλος, το The Surge 2 θα «ενισχυθεί» με ακόμα περισσότερες ικανότητες για το χαρακτήρα, όπλα, εμφυτεύματα και drones, επεκτείνοντας σημαντικά το οπλοστάσιο ώστε να είναι καλά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τους νέους εχθρούς και τα bosses του παιχνιδιού.

Το The Surge 2 θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2019 για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα