Οριστικό τέλος για τη σειρά Dark Souls

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για την FromSoftware.

Στα πλαίσια της έκθεσης Gamescom στην Κολονία, ο James Billcliffe, συντάκτης στην ιστοσελίδα VG247, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον community manager της FromSoftware, Yasuhiro Kitao. Ο ίδιος, εκτός από πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο της εταιρίας, το Sekiro: Shadows Die Twice, απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούσαν στο μέλλον του studio.

Συγκεκριμένα,

όταν ερωτήθηκε για το αν η FromSoftware πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο τίτλο της σειράς Tenchu, ο Kitao απάντησε πως στόχος του studio είναι να δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία τίτλων και φρέσκιες εμπειρίες. Παράλληλα, τόνισε πως το studio δεν θα αρκεστεί στην κυκλοφορία τίτλων Shinobi. Στη συνέχεια ο Kitao αναφέρθηκε στον Miyazaki, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του γνωστού δημιουργού, πως η σειρά Dark Souls έχει τελειώσει οριστικά. Κλείνοντας, υποστήριξε πως το studio θα παράγει νέες εμπειρίες και τίτλους που η ίδια η ομάδα θέλει να φτιάξει.

Φαίνεται, λοιπόν, πως μετά από τρεις τίτλους, το κεφάλαιο Dark Souls κλείνει οριστικά για την FromSoftware, έχοντας δημιουργήσει πολυάριθμους φίλους και έχοντας αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αρκετά άλλα -σπουδαία και μη- παιχνίδια. Μένει να δούμε αν το τέλος της σειράς Dark Souls σημαίνει πως δεν θα υπάρξει συνέχεια ούτε για το Bloodborne, έναν τίτλο σαφέστατα επηρεασμένο από τα Dark Souls, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και τη δική του, μοναδική, ταυτότητα.

Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα νέο Dark Souls ή θα προτιμούσατε την κυκλοφορία νέων IPs όπως το Sekiro, από την FromSoftware;

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα