Tides of Vengeance, το πρώτο μεγάλο patch για το Battle for Azeroth έρχεται στις 11/12! (BlizzCon 2018)

Ως είθισται η BlizzCon έκρυβε πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για τους fans των games της Blizzard και μία από αυτές δεν θα μπορούσε παρά να είναι το Tides of Vengeance, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο μεγάλο patch για το Battle for Azeroth. Στο Tides of Vengeance βλέπουμε την Alliance να αντεπιτίθεται ενάντια στις δυνάμεις της Horde, με τα Night

Elves να έρχονται στο προσκήνιο. Το εν λόγω patch προσθέτει ένα Horde versus Alliance raid, το οποίο είναι το πρώτο στην ιστορία του WoW.

Όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της Blizzard στο ειδικό panel για το World of Warcraft που έλαβε χώρα για να παρουσιαστούν οι μελλοντικές εξελίξεις στο γνωστό κι αγαπημένο MMORPG. Το νέο patch θα εστιάζει στο νέο Warfront του Darkshore και οι παίκτες που θα ταχθούν με το πλευρό της Alliance θα κληθούν να βοηθήσουν τον Malfurion και την Tyrande στην προσπάθεια τους να επανακτήσουν την πατρίδα τους και να σταματήσουν τα στρατεύματα της Horde πριν να λεηλατήσουν και κάψουν συθέμελα το δάσος τους. Όπως έγινε γνωστό, το Tides of Vengeance θα δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουν μία σειρά από νέα νησιά, ενώ θα υπάρξει κι ένα ακόμη raid το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το patch Tides of Vengeance, θα κυκλοφορήσει στις 11/12/2018 και για να μπείτε στο κλίμα δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο trailer που ακολουθεί.

The post Tides of Vengeance, το πρώτο μεγάλο patch για το Battle for Azeroth έρχεται στις 11/12! (BlizzCon 2018) appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα