BOOM! Το Warcraft III επιστρέφει… remastered (Blizzcon 2018)!

To Warcraft III είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ιστορικά real-time strategy όλων των εποχών, καθώς με αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές gamers. Το παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του πριν από 16 χρόνια (2002) και όπως αναμενόταν αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα best-sellers όλων των εποχών. Εδώ και αρκετό καιρό είχε σκάσει η φήμη που ήθελε την Blizzard να δουλεύει πάνω σε μία remastered μορφή του Warcraft

III και ύστερα από την χθεσινή opening ceremony της Blizzcon 2018 αποδείχθηκε ότι εκεί που υπήρχε καπνός, τελικά υπάρχει και φωτιά!

Έτσι λοιπόν το Warcraft III: Reforged είναι πλέον γεγονός, ένα remaster το οποίο φέρνει το κλασικό αυτό RTS στο σήμερα. Ως είθισται, τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί (ετοιμαστείτε για 4K) όπως επίσης και το UI, ενώ αυτό που μάθαμε είναι ότι θα περιλαμβάνει τόσο το core game όσο και το επικό expansion, The Frozen Throne, με τα συνολικά single-player missions να φτάνουν τον αριθμό των 62 αποστολών. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Blizzard, το reimagining του Warcraft III θα περιλαμβάνει περισσότερες από 4 ώρες αναβαθμισμένων cutscenes, νέα animations, ένα updated ladder system το οποίο θα είναι ώθηση στο online competitive play, όπως επίσης ένα νέο map editor που θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να δημιουργήσουν τους δικούς τους χάρτες. Η Blizzard δεν ανακοίνωσε το πότε θα δούμε την remastered εκδοχή του Warcraft III, ωστόσο το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2019. Φυσικά, ως είθισται την ανακοίνωση συνόδεψαν και τα απαραίτητα trailers από τα οποία μπορείτε να σχηματίσετε μία καλή εικόνα για το τι μας περιμένει… N ‘joy!

The post BOOM! Το Warcraft III επιστρέφει… remastered (Blizzcon 2018)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα