Το GameOver.gr Webcast σε νέες πλατφόρμες αναπαραγωγής

Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.α.

Η συντακτική ομάδα του GameOver.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από εδώ και στο εξής η εβδομαδιαία internet-ραδιοφωνική εκπομπή του site θα γίνεται διαθέσιμη για ετεροχρονισμένη ακρόαση, πέρα από το YouTube, και μέσω Spotify,

Apple Podcasts και Google Podcasts. Επιπλέον, στις τρεις νέες πλατφόρμες θα αναδημοσιευθεί όλο το αρχείο των εκπομπών του site.

Και οι τρεις πλατφόρμες διαθέτουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο και θα ανανεώνονται αυτόματα την επομένη της ζωντανής ροής της εκπομπής, παρόλα αυτά κάθε εταιρία διαθέτει διαφορετικό αλγόριθμο για την πλατφόρμα της, οπότε ενδέχεται ορισμένες φορές μια πλατφόρμα να λαμβάνει την εκπομπή μερικά λεπτά νωρίτερα από την άλλη.

Όσον αφορά στις εφαρμογές, το Spotify μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές με σύνδεση στο internet και είναι αυτό που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μιας και η δυνατότητα παύσης και συνέχειας της ακρόασης της εκπομπής από κάποια άλλη συσκευή ανεξάρτητου κατασκευαστή και λειτουργικού συστήματος, είναι η μόνη που προσφέρει.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί ενώ πατώντας σε ένα από τα ακόλουθα κουμπιά θα ανοίξει το profile της εκπομπής στην εκάστοτε εφαρμογή.

iTunesSpotifyGoogle Podcast
Keywords
Τυχαία Θέματα