Fear the Wolves… Νέο battle royale shooter από τους developers του S.T.A.L.K.E.R.!

Όπως αντιλαμβάνεστε με το PUBG και το Fortnite να βρίσκονται αυτή τη στιγμή τόσο πολύ στα πάνω τους, είναι λογικό ότι και άλλες εταιρείες ανάπτυξης θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν μερίδιο από την πίτα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτού του τύπου τα games «πουλάνε» σαν τρελά. Για αυτό και η Vostok Games, μία εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται

από πρώην developers του S.T.A.L.K.E.R., φιλοδοξεί να παίξει κι εκείνη με τη σειρά της το χαρτί του Battle Royale genre. Το δικό της project ονομάζεται Fear the Wolves και πρόκειται για ένα first-person shooter, που το story του εξελίσσεται στο ραδιενεργό Chernobyl. Όπως με το προηγούμενο game της Vostok, Survarium, η ύπαρξη ραδιενεργών περιοχών αναμένεται να παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο gameplay του παιχνιδιού. Αν και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το Fear of the Wolves βρίσκεται under development για αρκετούς μήνες, ενώ επιπλέον όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι θα υποστηρίζει τόσο solo game όσο και squads, υποσχόμενο έως και 100 παίκτες να λιώνουν στο ίδιο map. Παράλληλα, οι fans του S.T.A.L.K.E.R. αναμένεται να συναντήσουν στο Fear of the Wolves πολλούς παρεμφερείς μηχανισμούς, όπως είναι οι anomalies και οι αλλαγές των καιρικών συνθηκών, αλλά και η εναλλαγή ημέρας νύχτας. Αναμφίβολα, είναι μία αρκετά φιλόδοξη προσπάθεια και το περιμένουμε να το δούμε και καλύτερα όταν κυκλοφορήσει σε Steam Early Access μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Fear the Wolves… Νέο battle royale shooter από τους developers του S.T.A.L.K.E.R.! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα