Η EA κυνηγάει ανελέητα τους cheaters του Battlefield 1 (και κάποιοι… δυσαρεστούνται)!

Η «μάστιγα» των cheats εντοπίζεται σχεδόν σε κάθε online multiplayer game, για αυτό και οι developers δίνουν μία πραγματική μάχη (και πολλές φορές κάνουν έναν αγώνα δρόμου) για να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο… «φαινόμενο» που δημιουργεί «δυσφορία» και χαλάει την εμπειρία που προσφέρει ένα παιχνίδι. Στις εταιρείες ανάπτυξης που δίνουν σκληρή μάχη απέναντι στους cheaters υπολογίζεται και η EA DICE του Battlefield

1, όπου υπολογίζεται ότι μέσα στον Οκτώβριο περισσότεροι από 8.500 cheaters έγιναν banned ή γνώρισαν ποινές συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας για την anti-gaming συμπεριφορά τους. H κίνηση της EA DICE να προχωρήσει σε bans δυσαρέστησε μία μερίδα των παικτών του Battlefield 1 (ειδικότερα εκείνους που εντάσσονται στην κατηγορία των highly-skilled), καθώς θεώρησαν ότι τα bans ήταν άδικα και ότι δεν είχαν προβεί σε καμία παραβίαση των όρων του παιχνιδιού. Οι developers του Battlefield 1 από την πλευρά τους σχολίασαν ότι αυτό δεν ισχύει, υπερτονίζοντας το γεγονός ότι οι anti-cheating μέθοδοι που χρησιμοποιούνται διέπονται από διαύγεια και ότι ο μεγάλος στόχος τους είναι να ενημερώσουν όλους τους gamers για το πώς μπορούν να προστατεύσουν τον λογαριασμό τους από τις… δυσάρεστες εκπλήξεις. Και ο αγώνας ενάντια στους cheaters… συνεχίζεται!

The post Η EA κυνηγάει ανελέητα τους cheaters του Battlefield 1 (και κάποιοι… δυσαρεστούνται)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα