Οι πειρατές ξαναχτυπούν, καθώς σπάνε την PC version του Assassin’s Creed: Origins!

Με το που κυκλοφορεί ένας τίτλος με Denuvo protection, οι crackers φορούν τα πειρατικά καπέλα τους, σηκώνουν μανίκια και στρώνονται στη… δουλειά! Το τελευταίο entry στη μεγάλη λίστα των «σπασμένων» games είναι το Assassin’s Creed Origins, το οποίο μάλλον αποδείχθηκε πολύ «σκληρό καρύδι», καθώς οι crackers χρειαστήκαν κοντά στους 4 μήνες για να σπάσουν το Origins.

Το security system της

Denuvo προβλήθηκε ως ένα anti-piracy σύστημα προστασίας που ήταν «άθραυστο», παρόλα αυτά η ιστορία έδειξε ότι πειρατές νίκησαν για μία ακόμη φορά. Αν και σε άλλους τίτλους οι crackers δεν χρειάζονται παραπάνω από λίγες μέρες για να τους σπάσουν, το Origins «άντεξε» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτό γιατί η Ubisoft είχε προσθέσει ένα παραπάνω επίπεδο προστασίας, ενσωματώνοντας το στην 4.9 έκδοση του Denuvo, το VMProtect, μία νέα μέθοδο προστασίας. Όταν ανακαλύφθηκε βέβαια ότι στο Origins υπήρχαν δύο anti-piracy λύσεις, τότε εμφανίστηκαν και μία σειρά από ανεπιβεβαίωτες αναφορές που έκαναν λόγο ότι η PC version του πρόσφατου Assassin’s Creed εμφάνιζε προβλήματα στον τομέα του performance (με την Ubisoft να μην το παραδέχεται εννοείται ποτέ). Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, παρά τις προσπάθειες των μεγάλων εταιρειών, οι πειρατές πάντοτε βρίσκουν τον τρόπο να ξεγλιστρούν από τα anti-piracy μέτρα προστασίας, όσο σκληρά και εάν είναι αυτά.

The post Οι πειρατές ξαναχτυπούν, καθώς σπάνε την PC version του Assassin’s Creed: Origins! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα