Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Παρολί με αποδόσεις ρίσκου

Απολογισμός Τετάρτης: η Παρί το έφαγε από την Εβιάν στο 44’ χαλώντας το διπλό ημίχρονο, στο Canadian έκανε την ανατροπή η Ράντερς (2.40), νίκησε η Χάλμσταντ (2.15) αλλά η ΒΑΚ με την Αούστρια σταμάτησαν στο 1-2 (άλλο ένα να έμπαινε), η Φενέρ δεν έχασε και η Στουτγκάρδη νίκησε. Ψιλομέτρια μέρα.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 6 ματς και 2 fun bets επενδύθηκαν 140 ευρώ (από 20 και 10 έκαστος, αντιστοίχως) και «γύρισαν» 87 ευρώ.

* Μπόχουμ – Σαν Πάουλι: Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία βελτίωσε την Μπόχουμ, νίκησε 2-0 στο Κότμπους. Η Σαν Πάουλι

σκοράρει μετά ευκολίας (16 στα τελευταία 17), κίνητρο έχουν μεγαλύτερο οι γηπεδούχο αλλά δεν πείθουν, ρισκάρω με την ισοπαλία.

* Σταρτ – Βαλερένγκα: η Σταρ έκανε την… υπέρβαση παίρνοντας 1-1 στο Τρόντχαϊμ από τη Ρόζενμποργκ και είναι αήττητη ακόμη, η Βαλερένγκα διεσύρθη από τη Στρόμσγκοντσετ (3-0 αντί για 6-0), παρά τις καλές μεταγραφές της απογοητεύει και χρειάζεται ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας. Και σαφώς αυτό μπορεί να έρθει απόψε, στο Κρίστιανσταντ.

* Γαλατασαράι – Ελαζίγκσπορ: σχεδόν… ανύπαρκτος ο άσος, ματς που προσφέρεται για «πέλα» (ανατροπή – ανατροπέλα – πέλα!). Πιθανώς με ισόπαλο ημίχρονο.

* Ανγκελχολμς – ΓΚΑΪΣ: μέτρια πράγματα από τους γηπεδούχους ως τώρα, αποτελεσματική η ΓΚΑΪΣ στο 3-1 επί της Ντέγκερφορς όπου έδειξε να ξεπερνά το… ράπισμα από τη Βάρμπεργκς. Διπλό.

* Αρλ – Ιστρ: μίνι ντερμπάκι του γαλλικού Νότου, αήττητη στα τελευταία έξι η Αρλ χωρίς να δικαιολογεί απόλυτα το σερί με τις εμφανίσεις της, η Ιστρ πέτυχε σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας επί της Λε Μαν. Το περσινό έληξε… 1-5. Κοιτάω προς τα δεξιά.

* Σεντ Πάτρικς – Σλίγκο Ρόβερς: από τρεις σερί νίκες έρχονται οι ανεβασμένοι «πατς», οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς ως τώρα για τη Σλίγκο που όμως έχει να σκέπτεται και τη ρεβάνς του Setanta Cup τη Δευτέρα με την Ντροχέντα (έχει ηττηθεί 2-0). Ρισκάρω με τον άσο.

* Ντροχέντα – Γιου Σι Ντι: το ματς με την ουραγό είναι επίφοβο για την Ντροχέντα που έχει να σκέφτεται τη ρεβάνς με τη Σλίγκο τη Δευτέρας. Και η Γιου Σι Ντι των επτά ηττών σε οκτώ ματς δεν θα αποτελεί εσαεί βορά για τις αντιπάλους της. Στο Χ2 με τον κίνδυνο να… εκτεθώ!

* Ντέρι – Σάμροκ Ρόβερς: έξι ισοπαλίες στα πρώτα οκτώ ματς έχει η Σάμροκ, από πέντε σερί νίκες έρχεται η αήττητη στα τελευταία επτά ματς Ντέρι. Και το over κινείται σε υψηλότατες αποδόσεις.

* Μονπελιέ – Λυών: στο «Μοσόν» η Μονπελιέ έρχεται από 9 νίκες στα τελευταία 10 και δέχθηκε γκολ μόλις σε τρία εξ αυτών, η Λυών δεν νίκησε εκτός έδρας τις Μπρεστ, Μπαστιά και Ρεμς μετά το εμφατικό 4-0 στο Μπορντό. Σε συμπαθητική τιμή το goal/goal.

* Νταντί Γιουνάιτεντ – Μάδεργουελ: μετά τον αποκλεισμό από τη Σέλτικ στον ημιτελικό του Κυπέλλου (4-3 στην παράταση) η σεζόν ουσιαστικά έκλεισε για τη Γιουνάιτεντ, η Μάδεργουελ δεν έχει ήττα στα τελευταία έξι (τέσσερις νίκες). Πιθανή η μοιρασιά.

* Μπράγκα – Ακαδέμικα: σε αντίστοιχα δύσκολα εκτός έδρας ματς, όπως με τις πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας (Μπενφίκα, Πόρτο και Πάκος) η Ακαδέμικα κράτησε το 0-0 στο ημίχρονο για να υποταχθεί στην επανάληψη. Γιατί… όχι;

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα