Καμμένος: Στη χώρα αναπτύσσεται φαινόμενο ναζισμού

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τους πυροβολισμούς των επιστατών κατά αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα, σχολίασε : «Στη χώρα αναπτύσσεται ένα φαινόμενο ναζισμού που μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις».

Ο κ. Καμμένος,

πρόσθεσε πως όταν εκείνοι που ήταν καθοδηγητές τέτοιων απόψεων, γίνονται υπουργοί στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τότε υπάρχει πρόβλημα, ενώ είπε χαρακτηρίστηκα: «Πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να δημιουργήσουμε μια ασπίδα κατά αυτής της κατάστασης που οδηγεί σε τραγωδία του τόπου».

Αναφερόμενος στην πρόταση του βουλευτή του κόμματός του, Νότη Μαριά, για παραίτηση από τη Βουλή των αντιμνημονιακών βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι συμφωνεί απόλυτα και τόνισε πως η Βουλή έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ, με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο να αγνοείται και άσχετες τροπολογίες να μπαίνουν σε άσχετα νομοσχέδια.

Μάλιστα τόνισε πως ο Αντώνης Σαμαράς, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντησει σε καμία ερώτηση στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο κ. Καμμένος, κατήγγειλε πως «οργανωμένη εγκληματική ομάδα που χρηματοδοτείται από τραπεζίτη, φτιάχνει πλαστά έγγραφα προκειμένου να πλήξει ανθρώπους».

Ανέφερε το παράδειγμα του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Χήτου ο οποίος κατηγορήθηκε στις 25 Απριλίου, λίγο πριν τις εκλογές, ότι συνεργάζονταν ως πληροφοριοδότης της ΕΥΠ και μάλιστα δημοσιεύθηκε σχετική απόδειξη πληρωμής σε εφημερίδα.

Τέλος, τόνισε ότι τέτοια έγγραφα παρέλαβαν άνθρωποι από το επιτελείο επικοινωνίας της ΝΔ και εν γνώση τους τα χρησιμοποίησαν κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ κατήγγειλε ότι «Ήταν πλαστή η απόδειξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα