Μεγαλώνει και… νιώθει καλύτερα η Cheryl Cole!

Πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι σε λίγο καιρό κλείνει την τρίτη δεκαετία της ζωής της δηλώνει η Cheryl Cole. Η γνωστή τραγουδίστρια των πρώην ‘Girls Aloud’, θα γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της τον Ιούνιο και δεν ανησυχεί καθόλου που μεγαλώνει μιας και ποτέ δεν ένιωσε καλύτερα, όπως λέει.

«Κλείνω τα 30 το καλοκαίρι και θεωρώ ότι αυτή η δεκαετία που περνάει ήταν η καλύτερη της ζωής μου, γιατί είχε απ’ όλα. Και τα ‘πάνω’ και τα ‘κάτω’ της. Η ηλικία των 30 είναι πολύ σημαντική για μένα»,

δήλωσε η όμορφη τραγουδίστρια.

Το γκρουπ της Cheryl Cole, ‘Girls Aloud’ είχε πρόσφατα ανακοινώσει την διάλυσή του έπειτα από την τελευταία του περιοδεία. Η Cole πιστεύει ότι το γκρουπ είχε κάνει τον ‘κύκλο’ του και πως ήταν καλύτερα για όλες να συνεχίσουν ξεχωριστά το δρόμο τους η καθεμία.

Σε πρωινή εκπομπή σήμερα το πρωί δήλωσε: «Έχω πολύ καλές και ευχάριστες στιγμές στο μυαλό μου από την τελευταία μας περιοδεία γιατί ήταν πολύ ιδιαίτερη. Ήταν το τέλος μιας εποχής και μόνο εμείς οι 5 γνωρίζουμε τι σήμαινε για εμάς».

Η Cheryl Cole μίλησε για τη σχέση της με τον χορευτή Tre Holloway και πόσο καλά είναι μεταξύ τους, όπως επίσης και για το πόσο χαίρεται που αυτόν τον καιρό δεν υπάρχουν καθόλου σχέδια για το τι θα κάνει στο μέλλον. Μετά από μία ‘γεμάτη’ χρονιά έχει ανάγκη λίγη ξεκούραση όπως λέει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα