Κλίση στη μουσική για τα παιδιά των Paltrow και Martin

Χαίρονται να προσφέρουν την βοήθειά τους όσο μπορούν τα παιδιά της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin όταν ο διάσημος μπαμπάς τους δίνει κάποια συναυλία.

Η οχτάχρονη Apple κι ο 6χρονος Moses θεωρούν πως ο μπαμπάς τους κάνει την πιο ωραία δουλειά επειδή τους επιτρέπει να κυκλοφορούν στα backstage κατά τη διάρκεια των συναυλιών του και να του φέρνουν διάφορα υγρά για να δροσίζει τις φωνητικές του χορδές.

Όταν η Paltrow

ερωτήθηκε για το ποιο επάγγελμα πιστεύει ότι εντυπωσιάζει περισσότερο τα παιδιά της, το δικό της ή του συζύγου της απάντησε: «Το δικό μου δε νομίζω ότι τα ενθουσιάζει. Μάλλον προτιμούν του πατέρα τους επειδή όταν ο Chris δίνει συναυλίες, μπορούν να πηγαίνουν και να του δίνουν τσάι στα διαλείμματα που κάνει. Αυτό το βρίσκουν φανταστικό».

Η επιτυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως εκείνη κι ο σύζυγός της έχουν βρει μία ισορροπία ώστε να είναι εξασφαλισμένο και το να μπορούν να δουλεύουν αλλά και να προσφέρουν ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον για τα παιδιά τους. Περνάνε πάρα πολύ χρόνο όλοι μαζί κι έτσι η καθημερινότητά τους είναι πολύ φυσιολογική για τα παιδιά, είπε η ηθοποιός, αναφέροντας πως το καθημερινό τους πρόγραμμα δεν διαφέρει καθόλου από οποιασδήποτε άλλης οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα