Ντέρμπι «αιωνίων» με… διαιτητή τον Αλέξη

Η κλεψύδρα έχει αρχίσει να αδειάζει για τη μεγάλη μάχη του ΟΑΚΑ.

 Ως είθισται, προηγείται της ποδοσφαιρικής μονομαχίας το… pregame των εντυπώσεων. Πρωταγωνιστές οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που με τα «τιτιβίσματα» και τις ανακοινώσεις τους ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη, προσφέροντας άφθονη… τροφή φανατισμού στους «πράσινους»

και στους «κόκκινους» οπαδούς. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος…

 Δύο ισχυρές οικογένειες της Ελλάδας ξεκαθαρίζουν τους (επιχειρηματικούς) λογαριασμούς τους μέσω του ποδοσφαίρου. Αλληλοκατηγορίες, υψηλοί τόνοι, «πύρινα» άρθρα στις οπαδικές εφημερίδες συνθέτουν το σκηνικό μέχρι την ώρα της σέντρας.

 Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι βαρύγδουπες δηλώσεις τους δεν απασχολούν κανέναν άλλον πλην των ιδίων και του περιβάλλοντός τους. Η ελληνική κοινωνία, με την ανεργία να καλπάζει πάνω από 25%, δεν ασχολείται με τη βεντέτα τους.

 Ας παίξουν το παιχνίδι τους χωρίς θεατές. Κεκλεισμένων των θυρών. Με διαιτητή τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε μια ακόμα στιγμή κρίσης του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο προσκήνιο με… μνημειώδεις ανακοινώσεις.

 Πριν από ενάμιση χρόνο ήταν στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας με τα «στημένα», τώρα εμφανίστηκε μετά τη «σφαγή» του Παναθηναϊκού από τον Αρετόπουλο και έθεσε στο τραπέζι τη δημιουργία μιας καινούργιας λίγκας (αυτό ήταν το πρόβλημα..).

 Κουράσατε κύριοι… Μόνοι οι οπαδικοί στρατοί ασχολούνται μαζί σας. Ουδείς άλλος…

Keywords
Τυχαία Θέματα