Τα θέλει όλα ο Λάσμε

Ο Στέφαν Λάσμε θέλει τα πάντα φέτος με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά επισημαίνει ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο… βήμα βήμα.

Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ως τελικό προορισμό όχι μόνο την κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της

Ευρώπης.

«Θέλουμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά φυσικά να κατακτήσουμε και την Ευρωλίγκα» είπε αρχικά ο Λάσμε και στη συνέχεια θυμήθηκε τα… περίφημα βήματα. «Θα πάμε βήμα βήμα. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Είναι κανόνας αυτό. Βήμα βήμα και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό σου και ελπίζω ο δικός μας απολογισμός να είναι αυτός που θέλουμε, δηλαδή η κατάκτηση και των τριών τίτλων που θα διεκδικήσουμε».

Ο Αφρικανός σέντερ τόνισε, πάντως, ότι ο δρόμος δεν θα είναι καθόλου εύκολος, ενώ μίλησε και για τον νέο Παναθηναϊκό. «Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ποτέ δεν είναι εύκολα. Οι αντίπαλοί μας ενισχύθηκαν. Βέβαια το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τι κάνεις εσύ. Εμείς όχι μόνο κρατήσαμε τα βασικά στελέχη μας, αλλά ενισχυθήκαμε σημαντικά και σε όλες τις γραμμές μας με σπουδαίους παίκτες που διαθέτουν και ταλέντο και πείρα και σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί φέτος. Ενα άλλο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά. Δουλεύουμε σκληρά και φέτος και η δουλειά πάντα αποδίδει καρπούς».

«Ανυποµονώ να παίξω»

Μέσα στις επόµενες µια δυο ηµέρες ο Στεφάν Λάσµε θα δοκιµάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθµό και εκεί θα φανεί το αν θα πάει µε την οµάδα στη Μόσχα (η αναχώρηση θα γίνει στις 27 Σεπτεµβρίου) για το τουρνουά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας «Αλεξάντερ Γκοµέλσκι». Η αποθεραπεία του σέντερ του «τριφυλλιού» (ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα οστικό οίδηµα στο γόνατο) πάει εξαιρετικά, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος. «Ολα πάνε καλά, αλλά θα δούµε σε τι στάδιο βρίσκοµαι τις επόµενες ηµέρες. Θα δοκιµάσω σιγά σιγά να προπονηθώ σε εντατικό ρυθµό και εκεί θα ξεκαθαρίσει το πότε θα ξαναµπώ στα γήπεδα. Ανυποµονώ να παίξω και αν όλα είναι καλά, θα είµαι στη διάθεση του προπονητή µου πολύ σύντοµα». Το πρόβληµα του Λάσµε δείχνει πλέον να υποχωρεί και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντοµα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πεδουλάκη και ίσως προλάβει και το τουρνουά των Μοσχοβιτών.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα