Συνέχεια στις Πανελλαδικές με Βιολογία, Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά

Οι μαθητές εισέρχονται στις αίθουσες στις 8:00, οι εξετάσεις αρχίζουν μισή ώρα αργότερα, ενώ οι υοπψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν μέσα για μιάμιση ώρα.

Η πρεμιέρα των εξετάσεων την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας έγινε ομαλά και χωρίς προβλήματα και με τον υπουργό Παιδείας να ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς για την υποδειγματική -όπως είπε- άσκηση των καθηκόντων τους.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της

χώρας θα διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Για τους περισσότερους υποψήφιους οι Πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου, ωστόσο για εκείνους που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 21 Μαΐου θα ξεκινήσουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Παράλληλα, οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών του γυμνασίου θα ολοκληρωθούν ως τις 20 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα