Αγγλία θέλει ο Καραγκούνης

Το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη με τη Φούλαμ ολοκληρώθηκε και πλέον μένει να δούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Έλληνα μέσου. Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη γωνία τον παίκτη ελπίζοντας ότι θα τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο επιθυμία του «τυπάρα» είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix25.gr, ο Καραγκούνης γνωρίζει για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού, ωστόσο παραμένει

ενοχλημένος με τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τη δήλωση του Αλαφούζου ότι αυτός του πρότεινε τον Νίκο Νταμπίζα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το γυαλί έχει ραγίσει και δεν κολλά ξανά. Απλώς ο Καραγκούνης δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία, αφού πιστεύει ότι μπορεί να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο για ακόμη ένα έτος.

Εξάλλου, μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε με τη Φούλαμ στην Premiership υπάρχουν ουκ ολίγες ομάδες από την πρώτη και δεύτερη κατηγορία που ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και ο ίδιος περιμένει τις προτάσεις για να αποφασίσει για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα