Έτσι θα κινηθεί η ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την ΑΕΚ της νέας περιόδου και της νέας κατάστασης και έχει ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το πως θα κινηθούν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Τέρμα η περίοδος των παχιών αγελάδων, αφού πλέον τα συμβόλαια θα έχουν ταβάνι τις 50.000 ευρώ, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα υπερβαίνουν το συγκεκριμένο ποσό και θα φτάνουν τα 100-120.000 ευρώ. Μία

από αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις είναι ο Μιγκέλ Κορδέρο, τον οποίο ο Μελισσανίδης θέλει να κρατήσει στην ΑΕΚ και να του δώσει ηγετικό ρόλο.

Αυτό που θα προσφέρει η ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους ή να φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο στήθος είναι η προοπτική. Και αυτή είναι η δημιουργία της νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στη Super League σε 2-3 χρόνια, ενώ υπάρχει πάντα και το κίνητρο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσον αφορά στους στόχους, έχουν ακουστεί εντόνως τα ονόματα των Νίκου Γεωργέα και Παντελή Καφέ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον επιθετικό του Πλατανιά, Θωμά Ναζλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα