Τα… 5 κακά της μοίρας του Ολυμπιακού

1. Αστοχία: Σε 2 ματς έχει βάλει 103 πόντους (51 στο ΣΕΦ, 52 στο ΟΑΚΑ) και έχει 9/55 τρίποντα (4/29 στο ΣΕΦ, 5/26 στο ΟΑΚΑ, με συνολικό ποσοστό 16%).

2. Σπανούλης: Ο διεθνής γκαρντ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν είναι μόνο το επιθετικό κομμάτι που δεν έχει βοηθήσει, αλλά και η άμυνα. Συγκεκριμένα, χθες έφαγε 17 πόντους από τον Ούκιτς και 8 από τον Κάρι, 25 από τους 63, το 39% των πόντων του Ολυμπιακού.

3.

Ανατροπή: Ο Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια στις μεγάλες ανατροπές. Το έκανε πέρυσι με την ΤΣΣΚΑ, το έκανε εφέτος με την Εφές και τη Ρεάλ. Δεν το έχει κάνει, όμως, με τον Παναθηναϊκό. Οταν οι «πράσινοι» φεύγουν με διψήφια διαφορά, ο Ολυμπιακός παρατά το παιχνίδι.

4. Νεύρα: Χαρακτηριστική είναι η συμπεριφορά του Κώστα Παπανικολάου στον πρώτο τελικό και δη αμέσως μετά το τέλος του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι εκνευρισμένοι, δεν έχουν καθαρό μυαλό και αυτό έχει φανεί στους δύο πρώτους τελικούς.

5. Ενέργεια: Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει αδειάσει μετά το Final 4 του Λονδίνου. Η ομάδα δείχνει κορεσμένη και χωρίς κίνητρο ίσως στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Οι παίκτες δείχνουν να μην έχουν ενέργεια απέναντι σε έναν σαφώς πιο ορεξάτο Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα