Στους δρόμους (ξανά) οι δημοτικοί υπαλληλοι

Οι σημερινές κινητοποιήσεις και η απεργία στους δήμους αποτελούν την απάντηση στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την περασμένη Παρασκευή, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που οι υπηρεσίες του Δημοσίου δεν απέστελλαν εντός μίας ημέρας τα στοιχεία των υπαλλήλων που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή αυτοδίκαιη αργία, τότε θα υπάγονταν σε διαθεσιμότητα όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού δικαίου

δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Ε.) διοικητικού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΟΤΑ αναφέρει: «Με πράξεις που παραπέμπουν σε ενέργειες και εκβιασμούς μαφίας, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (κατεδάφισης του Δημοσίου) προχώρησε στην διαγραφή των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δ.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού κ.λπ. σε όλο το Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. από την λίστα δεδομένων της απογραφής». Τους απολύει με ένα delete σήμερα τα ξημερώματα από όλους τους φορείς που εμπίπτουν στις διατάξεις, του κατάπτυστου και αντισυνταγματικού Νόμου τους», αναφέρει σε .

Να σημειωθεί ότι σήμερα στις 09:30 συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας ώστε να αναπροσαρμόσει και να σχεδιάσει την δυναμική αντίδραση του κλάδου». Η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 11:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και ακολούθως πορεία μέχρι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα